Takk, zgadzam się jak najbardziej!!Najlepsze są mężatki
Czemu akurat rozwódki? Co Cię w nich kręci? Jakoś nie widzę, żeby stan cywilny miał na mnie działać podniecająco.Cześć!
Jak w temacie,czy na SF są Panowie,których kręcą rozwódki?
Chętnie podejmę dyskusję
Jak to mówią, kobieta się szybciej zainteresuje facetem mieszkającym z żoną, niż mieszkającym z matkąTo ja się zapytam inaczej... Też mnie to ciekawi. Czy kobiety kręcą żonaci mężczyźni? Uwieść żonatego....
Samce w większości są łatwe, bez względu na stan cywilny. Zapewne są takie, które jara uwiedzenie zaobrączkowanego.To ja się zapytam inaczej... Też mnie to ciekawi. Czy kobiety kręcą żonaci mężczyźni? Uwieść żonatego....
No lies detectedJak to mówią, kobieta się szybciej zainteresuje facetem mieszkającym z żoną, niż mieszkającym z matką
I tu byś się bardzo zdziwiła.Samce w większości są łatwe, bez względu na stan cywilny.
Dla Mnie to mix singielki i mężatki. Z jednej strony nie ma ryzyka,że nas ktoś nakryje a z drugiej ma już odpowiednie doświadczenie.Czemu akurat rozwódki? Co Cię w nich kręci? Jakoś nie widzę, żeby stan cywilny miał na mnie działać.
Interesuje Cię doświadczenie bycia w małżeństwie?Dla Mnie to mix singielki i mężatki. Z jednej strony nie ma ryzyka,że nas ktoś nakryje a z drugiej ma już odpowiednie doświadczenie.
Tak,głównie takie kobiety Mnie interesują. Podświadomie się rywalizuje z ex partnerki.Interesuje Cię doświadczenie bycia w małżeństwie?
Łamiące info:Tak,głównie takie kobiety Mnie interesują. Podświadomie się rywalizuje z ex partnerki.
Ci z niską samooceną może i są łatwi... Mężczyzna twardo stąpający po ziemi z pewnością wyśmieje taką adoratorkę...Samce w większości są łatwe, bez względu na stan cywilny. Zapewne są takie, które jara uwiedzenie zaobrączkowanego.
Dla Mnie eks to tylko po rozwodzie, innych nie uznajęŁamiące info:
Nie trzeba być w małżeństwie ani po rozwodzie, żeby mieć eksy 🫣
Zapewne brak seksu w małżeństwie to tylko jedna z przyczyn rozwodu. Do tego dochodzą kwestie emocjonalne, charakterologiczne itp.Jakby się zastanowić, to największą część rozwodów, poprzedza brak seksu, to podobnie jak spotkasz mężatkę, która jest znudzona codziennością, rutyną, często też brakiem seksu lub emocji przy seksie.. No i jak, taka pani, zdecyduje się uwolnić od codzienności, to wychodzi z niej wszystko co najpiękniejsze w seksie. Dzikość.
Tak, to się zgadza, jednak jaki powód by nie był, to brak seksu jest tego następcą.Zapewne brak seksu w małżeństwie to tylko jedna z przyczyn rozwodu. Do tego dochodzą kwestie emocjonalne, charakterologiczne itp.
No nie wiem, wydaje mi się, że seks często jest, tylko z kim innym.Tak, to się zgadza, jednak jaki powód by nie był, to brak seksu jest tego następcą.
I wtedy pojawia się pretekst,żeby zyskać status mężatki.No nie wiem, wydaje mi się, że seks często jest, tylko z kim innym.