• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozmowy o żonach trójkąt/cuckold

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Poza tym tylko po jego spustach żona pozwala się całować lub lizać cipkę w zależności gdzie skończył. A tak to mam zakaz.

Mężczyzna

Janek86

Cichy Podglądacz
Moja żona 5 lat temu dała szefowi na imprezie, poźniej kolejny raz za 2 tygodnie. Szefowi się spodobało i zaczął do niej pisać i namawiać na seks. Wymyślał jakieś wyjazdy co miesiąc żeby ją tylko wyruchać ale chciał coraz częściej. Na szczęście udało się to opanować i teraz dostaje tylko kiedy ona chce.
Moja miała podobnie na imprezie integracyjnej ale nie z szefem tylko z kolegą z pracy, upiła się i obudziła w jego pokoju z nim w łóżku nago, kidy chciała wyślizgnąć z łóżka rano, obudził się i mieli seks po czym wróciła do pokoju. Po tym już w pracy stale domagał sie seksu od niej i wychodzili do hotelu obok biura i nawet w pracy w toalecie