MojaChetnie porozmawiam z kimś kogo Żona/dziewczna/partnerka aktywnie sie puszcza lub robiła to kiedyś robić
Mam podobnie z tym że moja z nim była przez kilka miesięcy (miała 16 lat) i nie zdążyła mu się oddać. Tylko się o nią ocierał i ją macał. Nawet błonę miała więc jej nawet palca nie wsadził. Kiedyś mnie to drażniło i czułem mega zazdrość a teraz przerodziło się w podniecenie i mnie to kręci jak o tym wspominamy jak ją dotykał a nawet jak opowiada jak i gdzie się z nim całowała.Ja fantazjuje nie raz o seksie mojej Partnerki z Jej byłym.. Wzbudza to we mnie zazdrość, ale i mega podniecenie.. Była z nim dwa lata i dobrze Ją bzykał z tego co mówiła, jeździli razem na weekendy... Mówiłem Partnerce, że chciałbym Ją bzykać w tym samym pokoju hotelowym i na tym samym łóżku co tamten- to się obruszyła.. Czasem jak Partnerka jest po winku lub piwku zdradza mi co nie co jak Ją brał itd.. I wtedy przez całą noc Ją bzykam non stop- tak mnie to nakręca.
Sam nie wiem, jak by to było w realu: Partnerka bzyka się o pracę lub z szefem z pracy.. trochę przerażające i podniecające...
seks z szefem jest dosyć ryzykowny. może szefowi wejść w nawyk i będzie dążył do kolejnych zbliżeń cały czas stosując przymus pracowniczy.Moja Partnerka ma trudną sytuację w pracy- nawał roboty i nie miła atmosfera ogólnie.. Radzę Jej by poszukała sobie inne pracy.. i jest ciekawa opcja, bo ktoś ze znajomych dał namiar na nową pracę, okazało się że szefem jest tam Jej stary znajomy, który niegdyś do Niej podbijał- ale wtedy go olewała... on teraz jest po rozwodzie, dorobił się solidnie.. Moja Partnerka mówi, że pewnie by Ją zatrudnił tylko by musiała z nim kokietować- ja Jej na to z tzw. głupa powiedziałem żeby "raz mu dać i spokój", zaśmiała się.. Dobrze doradziłem? Sam nie wiem, jak by to było w realu: Partnerka bzyka się o pracę lub z szefem z pracy.. trochę przerażające i podniecające...
Moja żona 5 lat temu dała szefowi na imprezie, poźniej kolejny raz za 2 tygodnie. Szefowi się spodobało i zaczął do niej pisać i namawiać na seks. Wymyślał jakieś wyjazdy co miesiąc żeby ją tylko wyruchać ale chciał coraz częściej. Na szczęście udało się to opanować i teraz dostaje tylko kiedy ona chce.seks z szefem jest dosyć ryzykowny. może szefowi wejść w nawyk i będzie dążył do kolejnych zbliżeń cały czas stosując przymus pracowniczy.
i tak powinno być. trzymajcie tak dalej. będzie wilk syty i owca cała.Moja żona 5 lat temu dała szefowi na imprezie, poźniej kolejny raz za 2 tygodnie. Szefowi się spodobało i zaczął do niej pisać i namawiać na seks. Wymyślał jakieś wyjazdy co miesiąc żeby ją tylko wyruchać ale chciał coraz częściej. Na szczęście udało się to opanować i teraz dostaje tylko kiedy ona chce.
U mnie na odwrót szef przejął kontrolę nad nią i tylko z nim się kocha żonka prawie codziennie ja pozostaje z klatką na penisie. Ważne że jej się podoba funkcja bycia prywatną kurwą swojego szefa. Ale co wyliże z jej cipki to moje i polubiłem smak ich zmiksowanych soczków i ładunki szefa z jej ust.Moja żona 5 lat temu dała szefowi na imprezie, poźniej kolejny raz za 2 tygodnie. Szefowi się spodobało i zaczął do niej pisać i namawiać na seks. Wymyślał jakieś wyjazdy co miesiąc żeby ją tylko wyruchać ale chciał coraz częściej. Na szczęście udało się to opanować i teraz dostaje tylko kiedy ona chce.
Moja bzyka się z nim u nas w domu przy mnie.Tez lubie wylizywac swoja po powrocie od obcego
to masz super przeżycia. a po nim możesz wylizać gorącą żonkę ze spermy gorącego szwagra.Moja bzyka się z nim u nas w domu przy mnie.
i tak trzymać.Także nic się nie zmarnuje
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| Z | Rozmowy/Fantazje o Mojej/Naszych żonach/Partnerkach ;) | Fantazje erotyczne | 161 | |
| H | Jacyś normalni panowie chętni do rozmowy ? | Seks | 0 | |
| K | Rozmowy o biseksualiźmie | Ogłoszenia | 7 | |
|
|
Wspolne rozmowy na temat naszych kobiet | Fantazje erotyczne | 2 | |
| J | Rozmowy o masturbacji | Masturbacja | 16 |