A Ty o czym gadasz z fryzjerką?Zastanawiam się nad tym o czym rozmawiają kobiety u fryzjerek kosmetyczek manicure sobie robiąc ?
A Ty o czym gadasz z fryzjerką?Zastanawiam się nad tym o czym rozmawiają kobiety u fryzjerek kosmetyczek manicure sobie robiąc ?
On nie przyszedł się tu dzielić informacjami, tylko podpytywać by sobie zwalić.A Ty o czym gadasz z fryzjerką?
Wczoraj w innym wątku pytał czy zdarzyło się, że zrobiło się jej mokro u fryzjera, więc ewidentnie go to kręci.Zwalić u fryzjerki?![]()
Zmokła kury ? To chyba przez chwilę...Do gadatliwych fryzjerek chodzę tylko razsama wizyta u fryzjera i oglądanie siebie jak zmokłej kury w lustrze, to dla mnie już nadmiar emocji. Do tego wystarczy mi jak trajkoczą dookoła o niczym.
Kto nie jest kobietą, ten nie zrozumieZmokła kury ? To chyba przez chwilę...
A na koniec wizyty twoje włosy nie wyglądają jak ,,milon dolarów,, ?
No to sobie kuźwa zwalił - do sernikaOn nie przyszedł się tu dzielić informacjami, tylko podpytywać by sobie zwalić.
Była tutaj na forum taka dyskusja kto jest naprawdę kobietą a kto się tylko podszywa.Kto nie jest kobietą, ten nie zrozumie![]()
Szach-mat: moje rajstopy ładniejszeByła tutaj na forum taka dyskusja kto jest naprawdę kobietą a kto się tylko podszywa.
A tu proszę, jakie to proste, wystarczy zadać jedno pytanie które zrozumie tylko kobieta i voila'!![]()
Rajstopy na kobiecych nogach z reguły wyglądają ładniej niż na nogach faceta.Szach-mat: moje rajstopy ładniejsze![]()
Oczywiście, że tak. To nawet nie podlega dyskusji. Ale... Mam niejasne wrażenie, że nie do końca Lence o to chodziłoRajstopy na kobiecych nogach z reguły wyglądają ładniej niż na nogach faceta.
To był taki żarcik sytuacyjny, po prostu czasem ktoś coś napisze, a u mnie rodzi się natchnienie, którego nie umiem powstrzymaćOczywiście, że tak. To nawet nie podlega dyskusji. Ale... Mam niejasne wrażenie, że nie do końca Lence o to chodziło![]()
Proszę Cię, przecież energetyczny zniknął, on tu siedział 24/7, myślisz że długo wytrzymał bez konta?Wczoraj w innym wątku pytał czy zdarzyło się, że zrobiło się jej mokro u fryzjera, więc ewidentnie go to kręci.
Był też taki, który pisał o fetyszu obcinania włosów, więc coś jest na rzeczy.
Faktycznie zniknął, co się z nim stało?Proszę Cię, przecież energetyczny zniknął, on tu siedział 24/7, myślisz że długo wytrzymał bez konta?
Nie wiem, ja obstawiam że energetyczny to autor tego posta, więc noFaktycznie zniknął, co się z nim stało?
Pewnie dokona reinkarnacji i wróci w innym wcieleniuW to on pisał o fetyszu obcinania włosów?
Z regoly to kokietuje ja lubię kokietowac moja fryzjerke obe sa takie zmyslowe mniam Takie subtelne pelne zabawyA Ty o czym gadasz z fryzjerką?
Taki troche kokietek z CiebieZ regoly to kokietuje ja lubię kokietowac moja fryzjerke obe sa takie zmyslowe mniam Takie subtelne pelne zabawy
Nie prawda, inaczej mielibyśmy brody już od przedszkola.Słyszałem dokładnie odwrotnieŻe broda rośnie wtedy kiedy kosmate myśli nie mieszczą się już w głowie xD
No a potem w domu trzeba poprawiać kontur przed lustremTaki troche kokietek z Ciebie
Ty je kokietujesz, a one cię podrywają?
Czy wierzysz we wszystko co czytasz?? Wazna jest legeda a leged jest wiele nawet w cieniu drzew potrafi byc promieniscieNie wiem, ja obstawiam że energetyczny to autor tego posta, więc no![]()