• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozmowy/Fantazje o Mojej/Naszych żonach/Partnerkach ;)

Mężczyzna

1adamatraore1

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Mnie kręci od pewnego czasu myśl, że moja żona podoba się innym facetom. Kręci mnie gdy inni zwracają na nią uwagę i ją obcinają wzrokiem :) Trochę z nią już o tym Porozmawiałem i widzę, że też ją kręci trochę taka świadomość.
Chętnie porozmawiam na te tematy z innym facetem jeśli znajdzie się ktoś chętny :)

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Witam wszystkich. Mnie kręci od pewnego czasu myśl, że moja żona podoba się innym facetom. Kręci mnie gdy inni zwracają na nią uwagę i ją obcinają wzrokiem :) Trochę z nią już o tym Porozmawiałem i widzę, że też ją kręci trochę taka świadomość.
Chętnie porozmawiam na te tematy z innym facetem jeśli znajdzie się ktoś chętny :)
To chyba nic nadzwyczajnego. Jeżeli kobieta jest atrakcyjna, to większość ludzi zwraca na nią uwagę.