Witam z ochotą pofantazjuje i poczytam ostrych fantazji na temat sexu mojej partnerki z wami .Moja blondynka 174cm 63Kg wysportowana dużo biega tyłek zgrabny spory twardy cycki rozmiar c z ciemnymi obwódkami skutków cipka wygolona z wystające łechtaczką
Witam z ochotą pofantazjuje i poczytam ostrych fantazji na temat sexu mojej partnerki z wami .Moja blondynka 174cm 63Kg wysportowana dużo biega tyłek zgrabny spory twardy cycki rozmiar c z ciemnymi obwódkami skutków cipka wygolona z wystające łechtaczką
Ja chciałbym poczytać jak moja dziewczyna jest podrywana np. na dyskotece przez kilku kolesi, obsługuje ich w samochodzie a ja później odbieram ją pijaną z tej imprezy...
Nawiąże znajomość ze zadbanym i ogarniętym facetem z ciekawą wyobraźnią który fajnie skomentuje fotki mojej dziewczyny w przyszłości może coś więcej...
Nawiąże znajomość ze zadbanym i ogarniętym facetem z ciekawą wyobraźnią który fajnie skomentuje fotki mojej dziewczyny w przyszłości może coś więcej...
Gdy fantazjuję o jakiejś kobiecie, to nigdy nie myślę o niej w kategoriach tego, że jest partnerką konkretnego mężczyzny. Wręcz przeciwnie. Świadomość, że ona jest "zajęta", w stałym związku, raczej mnie by od tego odstręczała.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.