Witaj miło cię poznaćWitam mam 55lat

Witaj miło cię poznaćWitam mam 55lat
I to jest klucz.ciekawe o czym ?
Piękny wiekWitam mam 55lat
Uważam że tak. Wzbudzała by kontrowersje. Ale wiadomo liczy się zbadanie dwóch osób które ze soba chcą dzielić życie bądź tylko się spotykać. Każdy może wyrazić swoją opinię. Lecz jeżeli ktoś zaczyna się z tobą na ten temat kłócić wychodzi z niego jego prawdziwe ja.Czy obecnie duża różnica wieku wzbudza w Polsce nadal kontrowersje?
Panowie co mają po 70 lat i zostają ojcami w wieku 60 z 30latkami nikogo już nie dziwią. Ale czy pociąg seksualny starszych kobiet wyłącznie do dużo młodszych mężczyzn, z różnicą plus minus 20 lat jest akceptowany? Czy taka znajomość w twoim kręgu znajomych byłaby uznana? Czy takie pary mogą funkcjonować na takich samych prawach jak pozostałe, robić zakupy, bywać na mieście, w pracy i nie być piętnowanymi?
W mniejszych miejscowościach różnie to może być, w miastach raczej bez problemu.Czy obecnie duża różnica wieku wzbudza w Polsce nadal kontrowersje?
Panowie co mają po 70 lat i zostają ojcami w wieku 60 z 30latkami nikogo już nie dziwią. Ale czy pociąg seksualny starszych kobiet wyłącznie do dużo młodszych mężczyzn, z różnicą plus minus 20 lat jest akceptowany? Czy taka znajomość w twoim kręgu znajomych byłaby uznana? Czy takie pary mogą funkcjonować na takich samych prawach jak pozostałe, robić zakupy, bywać na mieście, w pracy i nie być piętnowanymi?
Może popiszemy na priv IzaChętnie popiszę z tobą
Też z chęcią pisze z starsząChętnie popiszę z tobą
Czy nada się 21 latek?Chętnie popiszę z tobą
Zależy co autor miał na uwadze, pesel czy dojrzałość mentalnąJa mam 40 czyli już też sie liczę jako dojrzała prawda haha![]()
Z chęcią popiszeJa mam 40 czyli już też sie liczę jako dojrzała prawda haha![]()
Propozycja dalej aktualnaChętnie popiszę z tobą
Lubie starsze Kobiety. Kobieta jest jak wino, im starsze tym lepsze. Dlatego starsza kobieta jest lepsza bo wie czego chceJa mam 40 czyli już też sie liczę jako dojrzała prawda haha![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data | 
|---|---|---|---|---|
| 		

| 
Rozmowa | Fetysze i perwersje | 0 | |
| F | Rozmowa | Ogłoszenia | 0 | |
| K | Rozmowa | Ogłoszenia | 0 | |
| S | Rozmowa | Seks fotki i filmy | 3 | |
| H | Rozmowa o masturbacji z ojcem | Masturbacja | 9 |