• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozmowa + fotki + fantazje

Kobieta

onirazemwedwoje

Cichy Podglądacz
Hej.

Bez zbędnych słów, lakonicznie.

Chłopak 28, mam dziewczynę, 22. Lubi i pozwala wysyłac jej fotki bez twarzy. Ja lubię pofantazjowac, jestem hetero, ale czasem jak atmosfera się podkręci to różnie może się zdarzyć. W każdym razie chętnie pogadam pisząc/kamerka/głos. Ktoś? Chętny jestem i na dziewczynkę i na chłopca.

Buziaki I całuje tam, gdzie chcesz.

trybel1

Biegły Uwodziciel
Hej.

Chłopak 28, mam dziewczynę, 22. Lubi i pozwala wysyłac jej fotki bez twarzy. Ja lubię pofantazjowac, jestem hetero, ale czasem jak atmosfera się podkręci to różnie może się zdarzyć. W każdym razie chętnie pogadam pisząc/kamerka/głos. Ktoś? Chętny jestem i na dziewczynkę i na chłopca.

Chętnie sobie zwalę do jej fotek

Mężczyzna

kvbvs cuckold

Cichy Podglądacz
Hej.

chętny jestem, chłopak 21 lat