• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rozciągnięty otworek analny u kobiety.

Mężczyzna

DenisP

Cichy Podglądacz
Tak się zastanawiam dlaczego kobiety wstydzą się mówić mężczyznom, że lubią zabawy pupą, albo, że robią to od dawna i mają dobrze rozciągniętą dziurkę? Już kilka razy mi się zdarzyło, po jakimś czasie dopiero, jak przekonywałem że uwielbiam luźną pupę itd, kobieta przyznała się, że też to lubi i często sama się tak zabawia, ale gdybym nie męczył tematu nigdy by się nie przyznała.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
I wszystko zależy od kobiety.
Tego luźnego tyłka, o którym piszesz, nie posiadam, muszę się każdorazowo ciut rozciągnąć aby nie było bólu, jednak jeśli chodzi o rozmowy na ten temat to akurat jestem pierwsza. Trudniej zapytać gościa czy lubi mieć robiony rimming lub masaż prostaty. Ale już też dawno się nie przejmuję i lecę prosto z mostu.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
I wszystko zależy od kobiety.
Tego luźnego tyłka, o którym piszesz, nie posiadam, muszę się każdorazowo ciut rozciągnąć aby nie było bólu, jednak jeśli chodzi o rozmowy na ten temat to akurat jestem pierwsza. Trudniej zapytać gościa czy lubi mieć robiony rimming lub masaż prostaty. Ale już też dawno się nie przejmuję i lecę prosto z mostu.
Kobieta, która lubi robić rimming i masaż prostaty! Marzenie 😍 No, może jeszcze lepiej byłoby gdybym to ja robił rimming a kobieta masaż prostaty. Albo po prostu gdyby mnie przerżnęła straponem 🔥

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
zawsze kręciły kobiety odważne na punkcie swojej dupci.
Mnie jednak bardziej kręcą kobiety odważne na punkcie bawienia się męską pupą. :) Np. robienia partnerowi peggingu czy masażu prostaty per rectum palcem.
Trudniej zapytać gościa czy lubi mieć robiony rimming lub masaż prostaty.
Pytanie, komu trudno o to spytać - może chodzi o to, że część pytanych z trudem odpowiada otwarcie, co lubi.
Rimmingu nie doświadczyłem, choć w sumie chciałbym spróbować, gdybym miał z kim. A masaż prostaty i pegging lubię. Zaś jeszcze bardziej lubię, gdy kobieta jest otwarta i wychodzi z inicjatywą.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Patrząc na moje doświadczenia, część kobiet nawet nie wie że pupa też może sprawiać im dużą przyjemność. Najlepszym przykładem jest partnerka, która co prawda miała wcześniej doświadczenia z analem, ale uznawała to za opcjonalny dodatek do seksu na "kiedyś", gdy cipka nam się znudzi. Zupełnie jednak nie miała doświadczeń z rimmingiem czy palcówką analną. W początkowych założeniach "na kiedyś", te dwie ostatnie stały się pieszczotami must-have. Minetka i rimming na rozgrzewkę, a palcówka obu dziurek połączona z minetką gdy już się rozkręci.

Co do kwestii mężczyzn, wielokrotnie słyszałem od kobiet, że moi poprzednicy w ogóle nie dopuszczali ich do własnych tyłków. Na moje stwierdzenie, że korki dla mnie są ok, a nawet jedna z byłych partnerek zrobiła mi kiedyś masaż prostaty całą dłonią, większość reagowała z zaskoczeniem, ale i zaciekawieniem. To samo korki analne w czasie seksu dla obojga, spotykają się ze strony kobiet z zaciekawieniem lub nawet aprobatą zaraz po usłyszeniu o tym.

Niestety w społeczeństwie utarło się, że facet który lubi dotyk w tyłku to od razu gej. Tak się właśnie kończy, gdy mężczyźni kończą "uniwersytety chłopskiego rozumu" zamiast poczytać o temacie. Szczególnie w kontekście zdrowia prostaty czy redukcji napięcia i stresu.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Nie zdążyłem dorzucić do poprzedniego posta...

A nie uważasz że sex analny jest o wiele bardziej intymny ?
Pewnie, że tak. Dlatego uważam, że to do mężczyzny należy inicjatywa. By przełamać barierę wstydu, w końcu wg klasycznego obrazu mężczyzny to on powinien torować drogę przez nieznane. Stworzyć dla kobiety warunki w których poczuje się bezpiecznie, będzie mu ufała i otworzy się na rozmowę, albo wręcz na spróbowanie nieznanego.

Kobieta, która lubi robić rimming i masaż prostaty! Marzenie 😍 No, może jeszcze lepiej byłoby gdybym to ja robił rimming a kobieta masaż prostaty. Albo po prostu gdyby mnie przerżnęła straponem 🔥
Wbrew pozorom nie tak trudno znaleźć takie kobiety. Albo inaczej... spora część kobiet jest na to otwarta, trzeba tylko dać im poczuć się pewnie w relacji. Najważniejsze by partnerka miała poczucie, że nawet jeśli podzieli się jakimś doświadczeniem czy fantazją, te nie staną się bronią w razie dyskusji czy kłótni typu "Bo z innym tak robiłaś".