Tak jak pisałem już wcześniej jakieś 3 cm na długości i jakieś 2 cm w obwodzie. Sam rownież brałem penilarge pod uwagę bo mają dobre opinie ale porównałem sobie sklad i wydaje mi się, ze penis complete są lepsze. W sensie droższe ale maja w sobie o wiele wiecej składników które moga zadziałac dobrze na powiekszenie członka. Wybor nalezy do Ciebie, sam dołożyłem do penis complete i nie narzekam.
Tak jak pisałem już wcześniej jakieś 3 cm na długości i jakieś 2 cm w obwodzie. Sam rownież brałem penilarge pod uwagę bo mają dobre opinie ale porównałem sobie sklad i wydaje mi się, ze penis complete są lepsze. W sensie droższe ale maja w sobie o wiele wiecej składników które moga zadziałac dobrze na powiekszenie członka. Wybor nalezy do Ciebie, sam dołożyłem do penis complete i nie narzekam.
Pokaż zdjęcia, inaczej nie uwierzę. Nie ma medycznych dowodów na to, że takie tabletki działają. Równie dobrze mogłyby istnieć tabletki na powiększenie nosa czy ust
Mam jeden dobry sposób - moim zdaniem najlepszy (wizualnie)
Krok 1) Kupujesz wielką nakładę na penisa (koniecznie gumową i należy sprawdzić czy dziurka do wkładania nie jest za ciasna).
Krok 2) Kupujesz odpowiednie bokserki w rozmiarze XXXL albo w ostateczności XXXXL
Krok 3) Wkładasz gumową nakładę na penisa, zakładasz bokserki i masz murzyńską pałę
Krok 4) Zakładasz odpowiednie jeansy i puff jesteś maczo-man...
Skoro kobiety noszą push-up i nakładki na tyłek, to facet nie może nosić extra dodatkowych cm między nogami?
Pompke odłożyłem, zresztą moim zdaniem niepotrzebnie ją kupowałem.Żel stosowałem i to penilarge W zasadzie to nie ma co mieć nadziei że sam żel powiekszy członka ale jest polecany jeśli chcesz zapobiec powstawaniu rozstepów a coś takiego moze się pojawić przy powiekszaniu w krótkim czasie.
Jakiś czas śledziłem wątki na polskim forum o powiększaniu penisa i mimo kilku entuzjastów tego typu zabaw, było też kilka osób, które z czasem odradzały, bo sobie porobili krwiaki, bo przestali mieć jakąkolwiek erekcję od ćwiczeń, i ogólnie ja sądzę, że można dużo więcej sobie zaszkodzić, niż powiększyć. Tabletki to placebo i tyle.
I temat pozamiatany moim zdaniem. Gdyby było możliwe powiększenie lub wydłużenie ukształtowanego organu to dziewczyny też ugniatałyby cycki jak ciasto na pierogi z nadzieją, że urosną. Uszy też nie urosną jak bedzie się je ciagnąć, tak samo jak penis obwieszony ciężarkami co ktoś gdzieś chiał praktykować. Naczynia krwionośne, nerwy etc. ulegną uszkodzeniu, powstaną krwiaki, zaburzenia w przepływie krwi i kto wie co jeszcze, bo uszkodzone komórki to nic dobrego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.