• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozciąganie moszny

Mężczyzna

Paweł4f

Cichy Podglądacz
Witam,
Panowie piszę do was z zapytaniem co sądzicie o tzw. Ball stretchingu, mianowicie od dłuższego czasu zastanawiam się nad rozciąganiem swojej moszny, na forach w internecie etc. jest sporo materiałów na ten temat, dodam iż bardzo podoba mi się efekt wizualny.Zastanawia mnie i nurtuje aspekt zdrowotny po noszeniu takich obciążników poniżej wklejam linki:
Dzięki za wyrozumiałość i liczę na ciekawe odpowiedzi pozdrawiam :)

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Chyba podoba mi się ten gadżet ze względów wizualnych. Ale nie słyszałem nigdy o rozciąganiu moszny. Jaki ma być efekt, że jajca wiszą ?

L

lingster

Guest
Sebuś, ile ludzi, tyle upodobań - będąc tu na forum już dawno to przyswoiłam i już mnie nic nie zdziwi XD

Mężczyzna

Paweł4f

Cichy Podglądacz
Hej, odpowiadając na pytanie owszem chodzi o to iż jadra nisko wiszą chodzi mi głównie o efekt wizualny estetyczny :)

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Byla mowa o wizualnych efektach, jak dla mnie to bez znaczenia, a to co mnie interesuje to wpływ na inny lepszy seks.

Mężczyzna

Paweł4f

Cichy Podglądacz
Szczerze być może i wpływa jakoś na seks, natomiast mnie bardziej interesuje efekt po rozciaganiu.Od siebie dodam iż informację o samej praktyce wyczytałem na zagranicznych forach i bardzo mnie to zaciekwawiło.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
A wiec tylko wizualny... no cóż, jeśli Tobie odpowiada to i dla mnie stojącego z boku jest ok.
Ale jednak nie dla mnie.

mru, jeśli pozwolisz dopadnę Cie w innym miejscu, ok? 🙂
Cos chodzi mi po głowie.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png