• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rodzinne Trudne rozmowy

Mężczyzna

Lizoman

Seks Praktykant
Witam. Ostatnio u nas w rodzinie gdy dochodzi do tematów nagości i innych podobnych tematów robi się strasznie nieprzyjemnie.
Nie wiem co mam już myśleć

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Najpierw piszesz, że jest nieprzyjemnie jak są tematy nagości:
Witam. Ostatnio u nas w rodzinie gdy dochodzi do tematów nagości i innych podobnych tematów robi się strasznie nieprzyjemnie.
A potem, że się zgadzasz, że to powinno być normalne w rodzinie xD
To jak w końcu?

Z mojej osobistej perspektywy rozmowy o tematyce seksualnej powinny być naturalne. Rozmowa o antykoncepcji, masturbacji, jakiś zawiłościach nie powinna być niczym co wywołuje skrępowanie czy wypieki na policzkach. Ale też nie szedłbym w drugą stronę. Nie chciałbym aby rodzice opowiadali mi o swoim seksie i nie wyobrażam sobie aby opowiadać dzieciom o swoich przygodach w szczegółach 😛 Wystarczy, żeby było wiadomo, że są 😅 Dłuższy temat żeby wchodzić w szczegóły 😛

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Poprzez rodzinę masz na myśli rozmowy z rodzicami czy z dojrzewającymi dziećmi? I jakie konkretnie tematy nagości? Np. czy saunują się nago? czy chcesz, aby ktoś z rodziny przy Tobie się rozebrał? W tym drugim przypadku nie dziwiłbym się, że stają się nieprzyjemne.

Mężczyzna

Synek

Cichy Podglądacz
Chyba będziemy potrzebowali szczegółów, bo narazie wiem tylko, że jest problem, ale nic poza tym.
Przychodzisz bracie z problemem do rozwiązania, i jeszcze trzeba cię za język ciągnąć.

Mężczyzna

kolarz123

Nowicjusz
W zasadzie to nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby o tym gadać z rodziną. Myśle sobie: po co? Chociaż po waszych wypowiedziach się zastanawiam, czy to aby jest normalne.