• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rimming? W którą stronę?

Mężczyzna

trokson1928

Cichy Podglądacz
Hejka Wam,
Jestem brunetem z ciemnymi oczami zarostem i fit ciałkiem. Na ogół zawsze klasycznie po prostu się masturbowałem, ale od pewnego czasu gdy jestem mega podniecony do głowy przychodzą mi myśli, że chciałbym aby kobieta zrobiła mi rimming i zabawiła się moim tyłkiem. Czy są tutaj takie kobiety które to kręci i czy w ogóle Was kobiety, kręcą męskie pośladki?

Dodam, że robić rimming kobiecie uwielbiam, a zastanawiam się jakby to było w drugą stronę?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Nie do końca kąsam co mają ciemne oczy do rimmingu, to tak jakby nie ten koniec ;)

Ale jako wielka zwolenniczka tych form pieszczot w obie strony, uznałam, że i tak wpiszę się na listę. Tak, to kręci, męskie pośladki też.

Mężczyzna

trokson1928

Cichy Podglądacz
Nie do końca kąsam co mają ciemne oczy do rimmingu, to tak jakby nie ten koniec ;)

Ale jako wielka zwolenniczka tych form pieszczot w obie strony, uznałam, że i tak wpiszę się na listę. Tak, to kręci, męskie pośladki też.
Wiesz co, tak ogólnie po prostu opisałem siebie.
Właśnie zastanawia mnie to, jak dużo kobiet to lubi i jak bardzo bo powiem szczerze, że jestem typem faceta która uwielbia dominować w łóżku i nie wiem czy tego typu zabawy w ogóle się z tym wszystkim kleją (czyli męska dominacja).
Może zawsze to ja dominuję, to czasami przychodzi mi myśl, żeby właśnie to zrobiła mi kobieta? Ciężko powiedzieć…

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Wiesz co, tak ogólnie po prostu opisałem siebie.
Właśnie zastanawia mnie to, jak dużo kobiet to lubi i jak bardzo bo powiem szczerze, że jestem typem faceta która uwielbia dominować w łóżku i nie wiem czy tego typu zabawy w ogóle się z tym wszystkim kleją (czyli męska dominacja).
W łóżku liczy się też pomysłowość. Jeśli masz jakiś problem aby być lizanym - bo razi to Twoją wizję samca alfa, to zawsze możesz ją do tego "zmusić". Na tej samej zasadzie co chwyta się kobietę za szyję i nakierowuje na obciąganie.