• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rezygnacja z seksu

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Pytanie do Panów.

Zdarzyło wam się być w sytuacji, że seks mieliście prawie na wyciągnięcie ręki, dziewczyna podawała się wam jak na tacy, a wy zrezygnowaliście z seksu?
Jeśli tak, to dlaczego?

Ja byłem ostatnio w takiej sytuacji na randce.
To może dziwne, ale po prostu poczułem, że dziewczyna była bardzo wrażliwa i krucha psychicznie. Wiedziałem, że jest zauroczona, ale to było jakieś nieadekwatne do tego co robiłem. Gdybym wykorzystał sytuację, czułbym jakbym ją wykorzystał seksualnie. Dlatego odpuściłem.

Kobieta

Nieśmiała

Nowicjusz
Pytanie do Panów.

Zdarzyło wam się być w sytuacji, że seks mieliście prawie na wyciągnięcie ręki, dziewczyna podawała się wam jak na tacy, a wy zrezygnowaliście z seksu?
Jeśli tak, to dlaczego?

Ja byłem ostatnio w takiej sytuacji na randce.
To może dziwne, ale po prostu poczułem, że dziewczyna była bardzo wrażliwa i krucha psychicznie. Wiedziałem, że jest zauroczona, ale to było jakieś nieadekwatne do tego co robiłem. Gdybym wykorzystał sytuację, czułbym jakbym ją wykorzystał seksualnie. Dlatego odpuściłem.
Ale byliście już w sypialni?

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Oczywiście, że się zdarzało. Przeważnie dotyczyło unikania wykorzystania tzw. stosunku zależności
Rzecz jasna w tych przypadkach nie była to moja inicjatywa

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Ale byliście już w sypialni?
Nie, ale po prostu dawała mi jasno do zrozumienia, że jest gotowa i wlaściwie inicjowała tematy seksualne, że właściwie to ( tj. bzykać sie) powinniśmy to zrobić w naszej sytuacji....Gadaliśmy o podobnych doświadczeniach i potrzebach. To był wieczór. Wystarczyłoby abym zaproponował, że idziemy do mnie i tak by się stało.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Tak. Na tinderze pisałem z dziewczyną kilka dni. Trzeciego dnia, zaczęła mi wysyłać swoje zdjęcie w bieliźnie i teksty, że chciałby żebym był teraz z nią w łóżku. Nawet się z nią nie spotkałem, a gdybym to zrobił, to raczej na pewno by się to skończyło seksem.
Kiedyś też w klubie tańczyłem z dziewczyną i zaczęła mi kłaść moje ręce na swoich cyckach i dupie. Potem poszliśmy do stolika pogadać ale też nic z tego nie wyszło z mojej winy. Może i dobrze bo miałem wtedy 16 albo 17 lat

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Tak. Na tinderze pisałem z dziewczyną kilka dni. Trzeciego dnia, zaczęła mi wysyłać swoje zdjęcie w bieliźnie i teksty, że chciałby żebym był teraz z nią w łóżku. Nawet się z nią nie spotkałem, a gdybym to zrobił, to raczej na pewno by się to skończyło seksem.
Kiedyś też w klubie tańczyłem z dziewczyną i zaczęła mi kłaść moje ręce na swoich cyckach i dupie. Potem poszliśmy do stolika pogadać ale też nic z tego nie wyszło z mojej winy. Może i dobrze bo miałem wtedy 16 albo 17 lat
Dlaczego odpuściłeś w obu przypadkach?

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Zdarzyło się kilka razy, głównie w przypadku kobiet poznanych na Tinderze. Spotkanie było bardzo przyjemne, ale pod koniec były mniej lub bardziej jednoznaczne sugestie z jej strony, żebyśmy pojechali do niej lub do mnie.

Dlaczego? Nie uważam się za zajebiście przystojnego faceta, któremu każda kobieta wskoczyłaby od razu do łóżka. W związku z tym, jeśli te dziewczyny już na starcie chciały się bzykać... czy to ich pierwsza taka sytuacja? Czy to mógł być dobry "materiał" na partnerkę? No... nie sądzę.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Dlaczego odpuściłeś w obu przypadkach?
To skomplikowane i jeżeli ktoś nie zna mnie prywatnie to ciężko mu to wyjaśnić. Nie lubię flirtowania, podrywania, podtekstów itd. To jest dla mnie sztuczne i męczy mnie to. Dlatego najlepszym rozwiązaniem są dla mnie prostytutki bo tam płacę i dostaję to czego chcę bez tej całej otoczki

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Tak. Na tinderze pisałem z dziewczyną kilka dni. Trzeciego dnia, zaczęła mi wysyłać swoje zdjęcie w bieliźnie i teksty, że chciałby żebym był teraz z nią w łóżku. Nawet się z nią nie spotkałem, a gdybym to zrobił, to...
to by się okazało, że nie wygląda jak na zdjęciach, albo że to
... jeśli te dziewczyny już na starcie chciały się bzykać... czy to ich pierwsza taka sytuacja? Czy to mógł być dobry "materiał" na partnerkę? No... nie sądzę.
Tinder, to aplikacja która powstała by umawiać się na niezobowiązujący seks z osobami z okolicy.
Chcesz szukać partnerki na Tinderze? To jakbyś szukał żony w burdelu.... Nie wiem dlaczego ludzie myślą, że Tinder to aplikacja randkowa...

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Tinder, to aplikacja która powstała by umawiać się na niezobowiązujący seks z osobami z okolicy.
Chcesz szukać partnerki na Tinderze? To jakbyś szukał żony w burdelu.... Nie wiem dlaczego ludzie myślą, że Tinder to aplikacja randkowa...
Doskonale wiem, że to appka do ruchania, jednakże większość kobiet na Tinderku szuka męża lub partnera.

Fun fact: testowałem kiedyś Tindera z identycznymi zdjęciami przeciętnego faceta (zdjęcia AI generated). Utworzyłem 6 identycznych profili.
3 z nich miały w opisie wątki seksualne od subtelnych, po bardzo hard. 3 pozostałe były o związku, ślubie i dzieciach
Trzy pierwsze zebrały dosłownie kilka machów, głównie od kobiet max 4/10, natomiast te piszące o związkach zbierały dziesiątki polubień i match'ów. Więc do czego ten serwis jest głównie używany? Niech każdy sobie sam odpowie.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
To skomplikowane i jeżeli ktoś nie zna mnie prywatnie to ciężko mu to wyjaśnić. Nie lubię flirtowania, podrywania, podtekstów itd. To jest dla mnie sztuczne i męczy mnie to. Dlatego najlepszym rozwiązaniem są dla mnie prostytutki bo tam płacę i dostaję to czego chcę bez tej całej otoczki
Ok. Rozumiem Cię.
Napiszę na priv bo interesuje mnie temat dam do towarzystwa 😁 Dostrzegam zalety o których piszesz.

Kobieta

LaVolpe

Cichy Podglądacz
Znam z niego 2 związki i 2 małżeństwa więc da się, zależy co oznaczysz w ustawieniach. Na sex typowo to datezone, erodate itp.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Zdarzyło się kilka razy, głównie w przypadku kobiet poznanych na Tinderze. Spotkanie było bardzo przyjemne, ale pod koniec były mniej lub bardziej jednoznaczne sugestie z jej strony, żebyśmy pojechali do niej lub do mnie.

Dlaczego? Nie uważam się za zajebiście przystojnego faceta, któremu każda kobieta wskoczyłaby od razu do łóżka. W związku z tym, jeśli te dziewczyny już na starcie chciały się bzykać... czy to ich pierwsza taka sytuacja? Czy to mógł być dobry "materiał" na partnerkę? No... nie sądzę.
A one ci się podobały?
Nie chciałeś po prostu sobie ulżyć?
A może masz mało pewności siebie i nie wierzyłeś, że możesz im się szczerze podobać? W końcu było przyjemnie, jak napisałeś, czyli rozmowa się kleiła 😉

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry