Bzdura.I pogracie sobie w brydża, nieprawdaż?
Mamy zdecydowanie ciekawsze plany.
Tobie nic do tego.
Przeczytałeś wiadomość ode mnie? Tak. Napisałam prawdę.
Miłego wieczoru życzę Tobie.
Bzdura.I pogracie sobie w brydża, nieprawdaż?
Nerwy puszczają? Niepotrzebnie, bo wątek ciekawy, nawet jak nieprawdziwy.Bzdura.
Mamy zdecydowanie ciekawsze plany.
Tobie nic do tego.
Przeczytałeś wiadomość ode mnie? Tak. Napisałam prawdę.
Miłego wieczoru życzę Tobie.
Ja w piątek wieczorem obalam flaszkę i resztę weekendu spędzam pod stołem...taki oto mój resetweek![]()
Absolutnie mnie nie denerwujesz.Nerwy puszczają? Niepotrzebnie, bo wątek ciekawy, nawet jak nieprawdziwy.
Kiedyś pisałaś, że seks tylko z mężem, coś się zmieniło?Kwadrat.
Ja już dzisiaj jestem w stolicy i dojedzie On.
Mąż z naszą przyjaciółką dojadą jutro.
Wiemy, wiemy - jesteś bardzo zajęty- oops, zajęta. Nawet awatary zmieniasz co kilka dni. Co się stało z „The End”? A taki był ładny, amerykański.Absolutnie mnie nie denerwujesz.
Nie mam czasu na głupoty.
Jeszcze raz miłego życzę
Nie lepiej bez męża ?Witamy.
Od pięciu lat raz w miesiącu wyjeżdżamy z mężem gdzieś na weekend. By oderwać się od codzienności, by się zrelaksować i bez umiaru czerpać rozkosz gdzie, kiedy i jak chcemy.
Czy organizujecie sobie taki czas tylko we dwoje?
Nie tak ostro bo znowu się obrazi i jeszcze The End nam tu zrobi...a nie to już byłoWiemy, wiemy - jesteś bardzo zajęty- oops, zajęta. Nawet awatary zmieniasz co kilka dni. Co się stało z „The End”? A taki był ładny, amerykański.
Prawie posikałam się że śmiechuWiemy, wiemy - jesteś bardzo zajęty- oops, zajęta. Nawet awatary zmieniasz co kilka dni. Co się stało z „The End”? A taki był ładny, amerykański.
Nie tak ostro bo znowu się obrazi i jeszcze The End nam tu zrobi...a nie to ju
Nie tak ostro bo znowu się obrazi i jeszcze The End nam tu zrobi...a nie to już było![]()
Cieszę się, że poprawiłem Ci nastrój.Prawie posikałam się że śmiechu![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Resetweek. Tym razem w domku. | Seks | 28 |