• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Religia i sacrum profanum

Mężczyzna

Nixarus

Cichy Podglądacz
Witam, jestem nowym forumowiczem. Czy kogoś kręci seks lub zabawy w kościele, ewentualnie wykorzystywanie do zabaw krzyży, różańcow, biblii, komunikantów? Nie chcę wyłapać bana za obrażanie czyichś uczuć religijnych, jednak jestem ciekaw ile osób tutaj ma takie ciągoty?

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Witam, jestem nowym forumowiczem. Czy kogoś kręci seks lub zabawy w kościele, ewentualnie wykorzystywanie do zabaw krzyży, różańcow, biblii, komunikantów? Nie chcę wyłapać bana za obrażanie czyichś uczuć religijnych, jednak jestem ciekaw ile osób tutaj ma takie ciągoty?
Może najpierw spróbujesz czy cię kręci przybicie do krzyża.

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
W sumie, jak widać, łatwiej znaleźć osoby o skłonnościach masochistycznych 😅

Muszę przyznać, że niektóre zakonnice mają coś w sobie, ale to pewnie dlatego, gdyż bardziej podobają mi się naturalne kobiety.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jestem niewierzący, ale nie jestem uprzedzony, negatywnie nastawiony do chrześcijaństwa. Rei sacre i rei religiose nie mają dla mnie wyjątkowego znaczenia, jeśli nie są dziełami sztuki, artefaktami. Żeby być satanistą, trzeba być też uprzednio chrześcijaninem lub wierzyć w to, co chrześcijanie.
Warto też pamiętać, że przedmioty czci religijnej i miejsca przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów podlegają ochronie z mocy ustawy.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry