• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Realistyczne lalki erotyczne i torsy

Efiletahi

Cichy Podglądacz
Cześć, korzysta/korzystał ktoś z was z takich lalek? Ewentualnie samych torsów? Jest ktoś w stanie polecić jakiś konkretnych producentów, modele? Istnieją w Polsce jakieś sklepy mające chociaż trochę szerszą ofertę, tego typu produktów, czy jednak lepiej ściągać z zagranicy, jeśli tak to skąd najlepiej? Rozważam zakup takiej, ale biorąc pod uwagę że ładniejsze modele o rzeczywistych rozmiarach potrafią kosztować naprawdę sporo, fajnie by było, poznać opinie kogoś kto miał z tym styczność.

Mężczyzna

BrandonLeo

Cichy Podglądacz
Cześć, kupiłam już tułów i pełnowymiarową lalkę do seksu na sexdollpartner.com. Obydwa są wykonane w całości z materiału TPE i sprawiają, że czuję się dobrze. Uwielbiam ich piersi, są miękkie i prawdziwe. Dowiedziałem się, że lalki TPE są tańsze niż pełne silikonowe lalki erotyczne. Możesz wybrać lalkę z silikonową głową lalki i korpusem z TPE, jeśli chcesz uzyskać bardziej realistyczną lalkę erotyczną.

Mężczyzna

YourDoll

Cichy Podglądacz
Dla każdej zainteresowanej osoby, która chce sprawdzić naszą ofertę lalek erotycznych oraz ma jakiekolwiek pytania zapraszamy do kontaktu ☺️ Służymy pomocą i indywidualnym podejściem

Mężczyzna

Adrian13

Cichy Podglądacz
Cześć! Sam też miałem sporo pytań zanim zdecydowałem się na zakup, więc rozumiem Twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o sprawdzone źródło w Polsce, to mogę polecić sklep EroDoll.pl – mają bardzo dobrą ofertę realistycznych lalek w różnych przedziałach cenowych, z doświadczeniem w branży i pełną dyskrecją przy wysyłce.

Dodatkowo polecam obejrzeć ten film na YouTube:
👉
Na kanale „Erotycznie z Adamem” znajdziesz sporo ciekawych informacji i praktycznych porad – m.in. prezentację jednej z lalek i trochę kulis z doświadczenia osób, które z nich korzystają.

Jak masz jakieś pytania – śmiało, mogę też coś doradzić.

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Cześć! Sam też miałem sporo pytań zanim zdecydowałem się na zakup, więc rozumiem Twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o sprawdzone źródło w Polsce, to mogę polecić sklep EroDoll.pl – mają bardzo dobrą ofertę realistycznych lalek w różnych przedziałach cenowych, z doświadczeniem w branży i pełną dyskrecją przy wysyłce.

Dodatkowo polecam obejrzeć ten film na YouTube:
👉
Na kanale „Erotycznie z Adamem” znajdziesz sporo ciekawych informacji i praktycznych porad – m.in. prezentację jednej z lalek i trochę kulis z doświadczenia osób, które z nich korzystają.

Jak masz jakieś pytania – śmiało, mogę też coś doradzić.
Ok, Ale nigdy, ale to nigdy nie zastąpi kobiety panie Adamie;)

Mężczyzna

Gerontfl

Cichy Podglądacz
Cześć, kupiłam już tułów i pełnowymiarową lalkę do seksu na sexdollpartner.com. Obydwa są wykonane w całości z materiału TPE i sprawiają, że czuję się dobrze. Uwielbiam ich piersi, są miękkie i prawdziwe. Dowiedziałem się, że lalki TPE są tańsze niż pełne silikonowe lalki erotyczne. Możesz wybrać lalkę z silikonową głową lalki i korpusem z TPE, jeśli chcesz uzyskać bardziej realistyczną lalkę erotyczną.
Czy to prawda, że lalkę TPE trzeba po stosunku i umyciu pudrować żeby nie była klejąca?

Mężczyzna

YourDoll

Cichy Podglądacz
Czy to prawda, że lalkę TPE trzeba po stosunku i umyciu pudrować żeby nie była klejąca?
Zgadza się, aby zachować właściwości materiału najlepiej jest przypudrować. Najprostszy puder do ciała spełnia się dobrze do tego.

Przy zakupie lalki są dodawane akcesoria takie jak np. buteleczki, które ułatwiają czyszczenie lalki wewnątrz. Sprawdź śmiało ofertę MasterArt na allegro (mają ciekawą ofertę).