• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Reakcja na propozycje (DO KOBIET)

Mężczyzna

UległyChłopiec19

Cichy Podglądacz
Kobiety, jak reagujecie na propozycje seksualne w życiu codziennym? Jak to wygląda w przypadku osób nieznajomych i znajomych. Oczywiście nie mówię tutaj o jakiś obrzydliwych tekstach kierowanych w waszą stronę tylko o zwykłych propozycjach zdominowania lub uległości. Może macie jakąś przeszłość w tym temacie ale fantazje? Z góry dzięki za odpowiedzi <33

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Nieznajomi raczej nie działają na mnie jak takie już trochę poznane osoby. Chyba, że to byłoby jakieś wcielenie Apolla z demonicznym uśmiechem, spojrzeniem, przy którym miękną nogi i najlepiej niskim głosem 🙏 To może by mi się mózg wyłączył.
Mam w dalekiej przeszłości pewne przypadkowe akcje i wiem, że nie dają one tyle co… połączenie chemii i znajomości z drugą osobą. Wbrew pozorom pewne, nawet szczątkowe, poczucie bezpieczeństwa powoduje, że można się bardziej odpalić.
W moim przypadku zawsze lepiej wiedzieć na czym się stoi i czy ktoś mi nie ucieknie z krzykiem jak zaproponuję np. wzajemny rimming.
Więc do brzegu, jak reaguję na te propozycje? W przypadku totalnych nieznajomych to nie ma już takich szans. Jeśli chodzi o znajomych, z którymi na siebie wzajemnie działamy to czasem w ten temat wchodzę, ale muszę przekalkulować to zazwyczaj. Jak w przypadku ludzi z spółki współpracującej z moją. Nawet niedawno na imprezie zgodziłam się na trójkąt kkm. Na trzeźwo później ta opcja przestała być już taka kusząca i aktualnie jestem w fazie uników i wyparcia.

Mężczyzna

Awajs88

Nowicjusz
Nieznajomi raczej nie działają na mnie jak takie już trochę poznane osoby. Chyba, że to byłoby jakieś wcielenie Apolla z demonicznym uśmiechem, spojrzeniem, przy którym miękną nogi i najlepiej niskim głosem 🙏 To może by mi się mózg wyłączył.
Mam w dalekiej przeszłości pewne przypadkowe akcje i wiem, że nie dają one tyle co… połączenie chemii i znajomości z drugą osobą. Wbrew pozorom pewne, nawet szczątkowe, poczucie bezpieczeństwa powoduje, że można się bardziej odpalić.
W moim przypadku zawsze lepiej wiedzieć na czym się stoi i czy ktoś mi nie ucieknie z krzykiem jak zaproponuję np. wzajemny rimming.
Więc do brzegu, jak reaguję na te propozycje? W przypadku totalnych nieznajomych to nie ma już takich szans. Jeśli chodzi o znajomych, z którymi na siebie wzajemnie działamy to czasem w ten temat wchodzę, ale muszę przekalkulować to zazwyczaj. Jak w przypadku ludzi z spółki współpracującej z moją. Nawet niedawno na imprezie zgodziłam się na trójkąt kkm. Na trzeźwo później ta opcja przestała być już taka kusząca i aktualnie jestem w fazie uników i wyparcia.
Nie no, na propozycje rimmingu to ja bym nie uciekł 😁, ale to fakt, sam z doświadczenia wiem, że kobieta woli kogoś bliżej poznać, zanim na coś się zdecyduje, nawet przy zabawie na kamerkach, kiedyś to chwila moment i w ciągu dnia na spokojnie było można zabawić się z dwoma Paniami jednego dnia, teraz sam widzę, że zanim dojdzie do jakiejś zabawy, kobieta potrzebuje więcej czasu, poznać się, mieć pewność że osoba po drugiej stronien, będzie dyskretna, nie będzie nagrywać i będzie to miły czas, sami faceci zjebali to...