• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Reakcja kobiet na widok nagiego faceta - w nogi, czy choć się bzykać? ;)

Mężczyzna

blobaton

Cichy Podglądacz
Właśnie, apropo sauny i nagosci w niej
np leżę sobie na reczniku caly odkryty sam w saunie, w miare gdy sie poce zaczynam dotykac mojego peniora, powoli budzi sie do zycia. Nagle wpada owinieta kobieta i siada na 2 stopniu, ja leze zakrywajac reka mojego sterczacego fiutka, co wtedy nysli taka kobieta? Jak reaguje?

Kobieta

Nimfa69

Biegły Uwodziciel
Właśnie, apropo sauny i nagosci w niej
np leżę sobie na reczniku caly odkryty sam w saunie, w miare gdy sie poce zaczynam dotykac mojego peniora, powoli budzi sie do zycia. Nagle wpada owinieta kobieta i siada na 2 stopniu, ja leze zakrywajac reka mojego sterczacego fiutka, co wtedy nysli taka kobieta? Jak reaguje?
Hmmm to zależy od kobiety 🤭, bo jedna odwróci wzrok i powie "co za zbok, masuje sobie w miejscu publicznym, zaraz wyjdę." A druga pomyśli, że to na jej widok dostałeś erekcji a trzecia siądzie bliżej i zacznie Cię dotykać 🤭

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png