• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Reakcja kobiet na widok nagiego faceta - w nogi, czy choć się bzykać? ;)

marcinradek

Cichy Podglądacz
Mam pytanie do kobiet. Zastanawia mnie jakby zachowała się przeciętna kobieta ( singielka ) widząca np. faceta w miare przystojnego nago. Wiadome, ze to zalezy od sytuacji, ale zastanawia mnie samo myslenie kobiet czy raczej myśli się wtedy o ucieczce czy może o seksie np.

A

Anika

Guest
Czyli np. idę sobie przez park a tu nagle z krzaków wyskakuje rozebrany facet?
Co robię?
No spieprzam jak dzik i pewnie z wrzaskiem do tego, bo nikt zdrowy na umyśle nie będzie wyskakiwał na golasa z krzaków.

Co innego jakaś samotna zgrabna goła dupka np. na plaży i w sezonie, to juz zupełnie inna bajka...

Niemniej ogólnie dziwne zadałeś pytanie, planujesz może jakieś wyjście z szafy?

T

tenson

Guest
Co robię?
No spieprzam jak dzik i pewnie z wrzaskiem do tego, bo nikt zdrowy na umyśle nie będzie wyskakiwał na golasa z krzaków.

Co innego jakaś samotna zgrabna goła dupka np. na plaży i w sezonie, to juz zupełnie inna bajka...

Raczej planuje wyskoczyc wlasnie z tych krzakow x]

A tak serio to mam wrazenie, ze chodzi o motyw z serialu HIMYM i wykorzystany tam podryw na golasa. Zapewne przelozyl to na ogolne pytanie.

A

Anika

Guest
Nie kojarzę tego serialu. Niemniej pomysł na podryw dość mocno dziwaczy, prędzej chyba mozna zarobić gazem pieprzowym po oczach niz wprawić podrywaną w zachwyt.

Ludgarda

Nowicjusz
Co robię?

jak kiedyś pracowałam na zmiany to nigdy nie chodziłam sama na fabrykę, bo na rogu pod latarnią stał codziennie taki co czekał na takie owieczki jak ja i gdy się podchodziło to odsłaniał co tam miał pod płaszczem ale raz widziałam nie miał tam nic takiego co warte byłoby oglądania, w każdym bądź razie pobiegłam na portiernię koledzy ruszyli go bić ale uciekł.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
A jak byś zareagowała, gdybyś przypadkowo natknęła się na nagiego faceta, który nie robi nic ekshibicjonistycznego, tylko po prostu np. bierze prysznic i nie ma zamiaru pokazywania się komukolwiek? Albo na faceta, który właśnie wziął prysznic i był owinięty w ręcznik, który akurat mu spadł w najmniej odpowiednim momencie? Czy wtedy byś od razu odwróciła głowę, czy najpierw byś oceniła jego atrakcyjność fizyczną i popatrzyła na jego cielesne atrybuty, i gdyby Ci się spodobały, to pomyślałabyś o możliwości seksu z nim?

Kobieta

redmysteryIsabel

Podrywacz
Jak napisałeś na wstępie... wszystko zależy od tego nagusa i sytuacji :) Zakładając fajnego nagusa i sprzyjającą atmosferę czy sytuację... jak najbardziej jest to realne. Kobietom też się chce sexu i fantazjują zupełnie jak faceci :)

Etu8f3IXIAAdiq-

Moje prywatne sex taśmy :)

Kobieta

Nimfa69

Biegły Uwodziciel
Mam pytanie do kobiet. Zastanawia mnie jakby zachowała się przeciętna kobieta ( singielka ) widząca np. faceta w miare przystojnego nago. Wiadome, ze to zalezy od sytuacji, ale zastanawia mnie samo myslenie kobiet czy raczej myśli się wtedy o ucieczce czy może o seksie np.
Jak w parku to nogi za pas !
A jeśli byłby mi znajomy to kto wie 😏

Kobieta

Nimfa69

Biegły Uwodziciel
Jak w parku to nogi za pas !
A jeśli byłby mi znajomy to kto wie