• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rajstopy po całym dniu pracy

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Nie ukrywam, ze jako fetyszysta stóp miewam fantazje związane ze spoconymi stopami. Kręcą mnie szczególnie stopy młodych dziewczyn, które cały dzień pracują w zakrytych butach i rajstopach. Widziałem raz takie u ślicznej młodej kelnerki - miała wygodne szmaciane buciki, ciemne rajstopy i pracowała w pewnym lokalu 12 godzin dziennie lub dłużej. Na dworze ciepło, więc o spocenie nietrudno zwłaszcza stópek :) Ile ja bym dał żeby zdjąć takiej młodej zgrabnej ślicznotce buciki bezpośrednio po pracy i zacząć pieścić jej stópki... Domyślam się jaki byłby ich zapach, ale naprawdę szaleję za tym :)

Ktoś z panów fetyszystów też ma taką fantazję ?

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
mam dokładnie tak samo, szkoda że jak na razie tylko fantazja, chciałbym ją w końcu zrealizować. Miałem w pracy koleżankę, młodą ładną, zgrabną, jak przychodziła do pracy w trampkach lub balerinkach i skarpetki stópki........ widziałem część jej stópek....... aż miałem chęć na koniec dnia podejść zdjąć jej buciki i wąchać i pieścić jej stópki. Często waliłem pamięciówki z jej stópkami