• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do raczej wysokich Pań

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Jako że jestem fetyszysta damskiej bielizny i lubię zakładać damskie ciuszki mam niemały problem i zarazem pytanie głównie do wysokich Pań.
Jestem wysokim, szczupłym facetem (ponad 190cm), mam problem ze znalezieniem pasujących dla mnie pończoch i rajstop. Rozmiary 5/XL są wciąż zbyt małe a większe rozmiary są zbyt szerokie, nie idą w długość tylko w szerokość, w kierunku Pań plus size.
Czy może ktoś podrzucić marki/modele, gdzie nabyć rozmiary dla długich nóg?
I proszę o pomoc w znalezieniu i doborze a nie o ocenę tego co robię.

Kobieta

Yassmin

Seks Praktykant
Chyba musisz szukać, po prostu po haśle pończochy dla wysokich i metodą prób i błędów znaleźć. Ja osobiście kupuję wszystko w gattcie, mam 183 cm

Mężczyzna

sensual_legs

Podrywacz
Primo, oprócz wzrostu jest jeszcze drugi parametr który by sprawę mocno ułatwił - waga.
Bo zupełnie innych rajstop będziesz szukał ważąc 160kg a innych gdy waga to 85kg.

Secundo, napisz jakie ty rajstopy/ponczochy kupujesz skoro rozmiar 5 jest za mały ?
Ja mam 184 cm wzrostu i ważę 75kg - rajstopy nosze w standardowym rozmiarze 3 a niektórych firm nawet 2, pończochy zaś w standardowym 3/4. Jeśli nosisz prawdziwe nylony to tam trochę inaczej - ale jeśli nosisz to wiesz.

Tak więc mam kilka cm mniej wzrostu i noszę jedną z najpowszechniejszych rozmiarówek - dostępną nawet w Żabkach :D :D

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Faktycznie, nie podałem szczegółów. 194cm wzrostu, 86kg, długość nogi 92cm, obwód uda 57cm. Wszyscy mówią że jestem raczej szczupły. Ale tak czy siak, rozmiar 5 muszę mocno naciągać co nierzadko kończy się rozerwaniem materiału.

Mężczyzna

sensual_legs

Podrywacz
Faktycznie, nie podałem szczegółów. 194cm wzrostu, 86kg, długość nogi 92cm, obwód uda 57cm. Wszyscy mówią że jestem raczej szczupły. Ale tak czy siak, rozmiar 5 muszę mocno naciągać co nierzadko kończy się rozerwaniem materiału.
no nie wierzę !
Jakie kupujesz rajstopy zatem ?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Ja mam 182 cm wzrostu i 76 kg wagi. Fakt, mam trochę mniejsze "gabaryty", ale rozmiar 3 jest dla mnie w sam raz. Spróbowałem kiedyś rozmiaru 4, ale były za duże i wisiały w kroku 😜 Moja żona nosi 2 i nawet te są czasami ok.
Szczególnie Golden Lady

Mężczyzna

Marcepan89

Cichy Podglądacz
Chyba musisz szukać, po prostu po haśle pończochy dla wysokich i metodą prób i błędów znaleźć. Ja osobiście kupuję wszystko w gattcie, mam 183 cm
Mam w rodzinie panią 184 cm a w szpilkach wyżej. I wysyłała mnie właśnie do Gatty po pończochy kiedyś i naprawdę nie trzeba się znac bo mi dobrali i pasowały akurat

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Jako że jestem fetyszysta damskiej bielizny i lubię zakładać damskie ciuszki mam niemały problem i zarazem pytanie głównie do wysokich Pań.
Jestem wysokim, szczupłym facetem (ponad 190cm), mam problem ze znalezieniem pasujących dla mnie pończoch i rajstop. Rozmiary 5/XL są wciąż zbyt małe a większe rozmiary są zbyt szerokie, nie idą w długość tylko w szerokość, w kierunku Pań plus size.
Czy może ktoś podrzucić marki/modele, gdzie nabyć rozmiary dla długich nóg?
I proszę o pomoc w znalezieniu i doborze a nie o ocenę tego co robię.
Eeee ja też mam 190 cm i pasują 4.

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Ja mam 183cm i waze ok 84. Stopa długa na 27 cm zatem rajstopy 5, pończochy 10,5/11 najlepiej, ale pas M!
szpilki kupuję podając dł. wkładki