• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do Panów jedno mam

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Drodzy Panowie

Czy w czasie np. gimnazjum - szkoły średniej (raczej piszmy o osobach legalnych ;D nie zaznaczajmy inaczej, ewentualnie mozna mi na priv) mieliście w swojej grupie rówieśniczej pokazy bez majtek, porównywanie w szatni? Może coś więcej?
U mnie np. była duża otwartość, ale nie przesadzona.
Ja raczej nie inicjowałem takich akcji.
Chętnie poznam i poopowiadam szczegóły oraz może refleksję, czy to na Was jakos wplynęło.

Bonusowe pytanie: Był w waszej grupie taki lider, ktory najbardziej się popisywał swoją seksualnością? Może Wy nim byliscie? Co na przykład robił?

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
cześć u mnie w w szkole podstawowej w klasie był chłopak, który powtarzał klasy.
pokazywał nam jak się wali konia itp.
potem po skończeniu podstawówki w szkole średniej nauki z lat poprzednich bardzo się przydały.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Od końca podstawówki uczęszczałem do klubu sportowego, później w gimnazjum do klasy sportowej, codziennie mieliśmy po kilka godzinie WF, więc naturalne było to, że braliśmy prysznic po treningach czy lekcjach. Nie wszyscy od razu kompletnie nago. Niektórzy na początku w majtkach robiąc za jednym razem pranie 😂, a ci odważniejsi nago. Sam na początku byłem wstydliwy z racji tego, że ściągnięcie majtek od razu wywoływało u mnie erekcję. Jak już to opanowałem, to też się kąpałem nago.

Także codziennie widzieliśmy się nadzy pod prysznicami w szkole czy w klubie.

W szkole średniej już nie uczęszczałem na treningi, a w szkole nawet prysznica nie mieliśmy w szatni, więc nago wsrod kolegów mogłem być tylko kiedy chodziliśmy na basen. W tedy pod prysznicem też się większość rozbierało.
Z kilkoma osobami też po jakimś graniu na orlikach też się kąpaliśmy w szatni.

Z samymi jakimiś aktami masturbacji jakoś nie było dużo. Zazwyczaj na jakichś wycieczkach, wieczorem zabawiali się pod kołdrą czy coś, ale jakoś nigdy do wytrysku.

Żałuję tylko, że w mieszanym towarzystwie wtedy nie byłem tak skłonny do rozbierania się co dzisiaj. Można powiedzieć, że i wtedy rozbierałem się tylko z konieczności. Dziś robię to dodatkowo z czystej przyjemności. Swojej, jak i dla osób, którym podoba się moja nagość.

Żałuję, że będąc właśnie w szkolnym wieku nie rozbierałem się częściej dla innych, ale widocznie wtedy nie byłem na to gotowy. Nie wiedziałem jakie to dla mnie przyjemne. Gdzieś było poczucie wstydu i możliwości otrzymania jakiejś kary, napiętnowania, gdy ktoś się dowie. Bo wiecie koledzy i koleżanki gadają, a wieść się niesie po całej szkole. Nie miałem nikogo takiego zaufanego, aby móc się otworzyć na więcej, szczególnie w wieku szkolnym.