• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pytanie Do Pań

Mężczyzna

twins

Podrywacz
Zagadnełem , ale zastanawiam sie jak rozwalic zasieg w wyrazaniu emocji i mysli w komunikacji z ludzmi zeby zrobic komuś dzień. Wyobraz sobie Justyno, Kasiu, Agnieszko, Alicjo że idziesz sobie parkiem, chodnikiem, pasazem handlowym i podchodzi do Ciebie bardziej niezdefiniowany taki JA :D Wyciaga reke i probuje musnac twoje naprzyklad krecone wlosy kwestia osobliwa jak mozesz zareagowac
1 pewnie odkoczysz odwrocisz sie i pospiesnym krokiem oddalisz
a wtedy uslyszysz nie spokojnie nie boj sie chcialem zobaczyc czy jestes prawdziwa , nie zatrzymuje Cie ale chcociaz zdradz mi swe imie a ona Krzyczy Igor !!! Igor!!!!
rozgladam sie szybko nikogo nie ma i odpowiadam
Igor powiadasz no troche sie rozczarowalem ale i tak musisz wiedziec ze twoje wyobrazenie zostanie ze mna na dluzej jestem sczesciarzem ze moglem cie spotkac . :D
No to jak oni was podrywaja dzisiaj pytaja o ognia?
Najwieksza korzyscia jaka mozna oczekiwac w komunikacji ze sprawi sie komus radosc , a nie ze zlapie za cycka no ale to tez jest wazne
Droge Panie jak spotkacie takich wariatow to usmiechnijcie sie chociaz :D
Usłyszysz raczej :zboczeniec!;)

Kobieta

Saanvi

Erotoman
idziesz sobie parkiem, chodnikiem, pasazem handlowym i podchodzi do Ciebie bardziej niezdefiniowany taki JA :D Wyciaga reke i probuje musnac twoje naprzyklad krecone wlosy kwestia osobliwa jak mozesz zareagowac
Co innego jak jakiś przyjemny żul zaczepia mówiąc madmłazel, czy nawet jak obracają się i komentują coś faceci z budowy, a co innego to naruszanie mojej przestrzeni osobistej bez wyraźnego zaproszenia.
I o dziwo wybiorę tu żulerską madmłazel.
Do wchodzenia w moją przestrzeń osobistą upoważnione są jedynie osoby typu partner, bliscy znajomi czy rodzina. Cała reszta ma się trzymać na pewną odległość.
Dlatego za wszelkie komplementy uśmiecham się i dziękuję grzecznie, ale pchanie do mnie łap pewnie sprowokowałoby nieprzyjemną reakcję.

Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
Oj Saanvi ja nie wiem czy ośmieliłbym się Ciebie dotknąć twe usta rzadkie i piękne jak painite, a na skrawku twarzy rysuje się spokój jak relaks na railay beach . Urodzie twej ledwo dorownuje Machu pichu o poranku , i Aleja Baobabow o zmierzchu.
Jakbym sie jakims cudem jednak odważył i nie było mi dane sprawdzić że ty to naprawde ty i zaczełabys sie drzeć. Powiedziałbym " byłem pewny ze potrzebujesz pomocy z tym komarem przed ktorym chciałem cie bronic ale TYYY !!! TYYYYYY!!!!! go wystraszyłas na śmierć i to napewno nie był przypadek że los nas połaczyl w tym niebezpieczeństwie dlatego zapraszam Cie na mrożoną kawe napewno musisz ochłonąć .

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Oj Saanvi ja nie wiem czy ośmieliłbym się Ciebie dotknąć twe usta rzadkie i piękne jak painite, a na skrawku twarzy rysuje się spokój jak relaks na railay beach . Urodzie twej ledwo dorownuje Machu pichu o poranku , i Aleja Baobabow o zmierzchu.
Jakbym sie jakims cudem jednak odważył i nie było mi dane sprawdzić że ty to naprawde ty i zaczełabys sie drzeć. Powiedziałbym " byłem pewny ze potrzebujesz pomocy z tym komarem przed ktorym chciałem cie bronic ale TYYY !!! TYYYYYY!!!!! go wystraszyłas na śmierć i to napewno nie był przypadek że los nas połaczyl w tym niebezpieczeństwie dlatego zapraszam Cie na mrożoną kawe napewno musisz ochłonąć .
No nie, to nie działa. Przykro mi. Jest tylko gorzej.
Nie wszystkie kobiety po prostu lubią ten sposób podrywu. Ja jestem jedną z nich.

Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
Nie ma łatwo nastepego dnia wysyłam do Ciebie kuriera z bukietem z dopiskiem "usmiechnij sie tylko sie wygłupiałem podpisane Wariat"

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Nie ma łatwo nastepego dnia wysyłam do Ciebie kuriera z bukietem z dopiskiem "usmiechnij sie tylko sie wygłupiałem podpisane Wariat"
Panikuję, że stalker wie gdzie mieszkam.
Jesteśmy akurat w partnerem w trakcie oglądania „Reniferka”. Porusza to wszystkie, możliwie najgorsze struny.

Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
Pozdrawiam Ciebie i partnera zdałaś wzorowo egzamin w zakresie ochrona osobista przed zoboczencami.
Ale zołza uparta :D

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
(przedewszystkim męzatek) Jak czesto jestescie zaczepiane na ulicy jak reagujecie ,
Zdarza mi się być zaczepianą, a jak reaguję? To zależy kto i w jaki sposób zaczenia.
Jak ktoś mów, tak jak ty piszesz.... to odwracam się na pięcie i odchodzę... z "tobom" bym się nie umówiła, "poszedłam bym" w "swojom" stronę.
Wyciaga reke i probuje musnac twoje naprzyklad krecone wlosy
Nie pozwalam na dotykanie mnie przez obce osoby, był tu jeden taki, który opisywał jak ocierał się o kobiety w autobusie czy w kolejce, tamtemu dałabym w pyst, ciebie pewnie bym tylko opierdoliła za próbę dotykania mnie.
a wtedy uslyszysz nie spokojnie nie boj sie chcialem zobaczyc czy jestes prawdziwa ,
Tak.... twój ojciec musiał być złodziejem.... albo czy bolało jak spadłaś z nieba... cringe w chuj, myślałam, że takie teksty tylko na wsi pod remizą...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
Chetnie poucze sie z toba interpunkcji pod warunkiem ze nie bedziesz probowała mnie podciagnac z "odmianów"
Piszesz ze musial byc zlodziejem kto wie moze byl Robin Hoodem. Jak spadłem nieba otrzepałem sie jak kaczka i poszedłem dalej.
Teraz na powaznie
W zasadzie to powiem tak kiedys powiedzialem znajomemu ze podoba mi sie pewna dziewczyna na imprezie. Wstal od stolika podszedl do niej zlapal za reke przyprowadzil do mnie przedstawil nas sobie i wiesz co stworzylem z ta kobieta dlugoletni zwiazek. Jak siegam pamiecia nie miala pretensji ze ktos przekroczyl jej nietykalnosc cielesna , ale tez nikt o nikogo sie nie ocieral . Jak sie chce to mozna zrobic z widly i igly i na odwrot, zalezy jak lezy

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz

Wszyscy się powinni od Ciebie uczyć techniki podrywu, szanuję. Spisze sobie niektóre teksty do notesu jeśli pozwolisz.

Kobieta

Blackswan

Seks Praktykant
Wszyscy się powinni od Ciebie uczyć techniki podrywu, szanuję. Spisze sobie niektóre teksty do notesu jeśli pozwolisz.
Ja bym nie wiedziała czy on mnie podrywa czy w jakiś zawoalowany sposób mnie obraził. To takie coś, kiedy mówisz komuś, że ma wypierdalać, a on odczuwa podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.

Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
Ja bym nie wiedziała czy on mnie podrywa czy w jakiś zawoalowany sposób mnie obraził. To takie coś, kiedy mówisz komuś, że ma wypierdalać, a on odczuwa podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.
a to bylo akurat ladne zapamietam sobie, jak ja bym podrywal to nie pytal bym was jak to robia inni ludzie czy wy nie widzicie ze ja sie na interpunkcji nie znam. Zapytalem grzecznie i becki dostaje a jak by mnie ktos poprosil to wlasne wkladki z butow bym oddal

Ostatnia edycja:
Kobieta

kings1

Cichy Podglądacz
Jestem bi i z dziewczynami uwielbiam ocierać się ciałkiem ☺️ I sama dobrze ją wymacać 😈 też lubię na początku delikatnie i niby przypadkowo ale potem już tak żeby nie było wątpliwości

Jestem bi i z dziewczynami uwielbiam ocierać się ciałkiem ☺️ I sama dobrze ją wymacać 😈 też lubię na początku delikatnie i niby przypadkowo ale potem już tak żeby nie było wątpliwości 😍
Czuję że byśmy aż za daleko zaszły 🔥

Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
Kobieta z kobieta jak sie poociera na tancach to jeszcze ok ale facet z facetem to juz ciezki temat . Zdarzylo mi sie powiedziec koledze ze go kocham i pocalowac w policzek ale bylem pijany i tego nie pamietam