• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do Pań ,od czego to zależy że jedna kobieta ma dzyndzelek na wieszku że wystaje z cipki a druga dopiero jak jest podniecona robi się większy?

W

WhitePinkRed

Guest
Cóż za dramaturgia! W takim razie standardowo - jestem🤩

Jasne, że za często używam sarkazmu i nie zawsze jestem najmilszą osobą pod słońcem (żart😜). I tak się hamowałam z tą pierwszą odpowiedzią 🤣

Lecz jeżeli użytkownik chce, aby potraktować jego pytanie poważnie to:

1) proszę ułożyć pytanie pisząc o co chodzi😂 po przeczytaniu jeszcze raz, już sama nie jestem pewna czy faktycznie nie chodzi o ten tampon…

2) proszę Was, zróbcie najpierw research w googlach. To nie kody do głowic jądrowych w Pentagonie. A jak chcecie odrazu wszystko na tacy to… sarkazm🤪

Buziaczki dla wszystkich poszkodowanych przez wredne baby😚😄

C

col.Greg

Guest
Cóż za dramaturgia! W takim razie standardowo - jestem🤩

Jasne, że za często używam sarkazmu i nie zawsze jestem najmilszą osobą pod słońcem (żart😜). I tak się hamowałam z tą pierwszą odpowiedzią 🤣

Lecz jeżeli użytkownik chce, aby potraktować jego pytanie poważnie to:

1) proszę ułożyć pytanie pisząc o co chodzi😂 po przeczytaniu jeszcze raz, już sama nie jestem pewna czy faktycznie nie chodzi o ten tampon…

2) proszę Was, zróbcie najpierw research w googlach. To nie kody do głowic jądrowych w Pentagonie. A jak chcecie odrazu wszystko na tacy to… sarkazm🤪

Buziaczki dla wszystkich poszkodowanych przez wredne baby😚😄
Zgoda co do dyscyplinowania zakładajacych tematy. Abuziaczki to tylko "pudrowanie zagadnienia.

C

col.Greg

Guest
No to chcecie chociaż te „fałszywe” buziaki czy nie?
Więcej z siebie nie wycisnę, choćbym bardzo chciała 😋
Jak byś chciała to byś wycisła. Ateraz kończymy i żeby Konik nie miał roboty, żeby byc w temacie - jak byś pociągła za dzyndzel to by wydało. To nie jest osobiste tylko techniczne dla alibi:LOL:Nie ma wyjścia, każdy buziak na wagę czy coś tam. Ja wysiadam bo nie nędę "offił:. aty rób co chcesz;) Aha jestem w liczbie pojedyhnczej!!!!!!!!!

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
Basta! Czas stanąć w obronie godności i dzikiego piękna męskiego ciała! Z odwagą i bez ściemy!
Pi-kno.jpg