• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pytanie do Pań, często macie mokro w majtkach?

Mężczyzna

Witson74

Cichy Podglądacz
Ciekawi mnie czy częste są takie sytuacje że robi wam się mokro w majtkach w jakichś zwykłych sytuacjach, na przykład gdzieś poza domem albo jak po prostu coś robicie?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Zależy o co pytasz z tymi zwykłymi sytuacjami. To nie jest tak, że idę, widzę bakłażana w sklepie i mam mokro. Ale jak mi się coś przypomni lub wejdzie mi jakaś fantazja to może się tak zdarzyć. Albo jak do mnie facet napisze coś seksualnego lub chociażby zadzwoni i usłyszę jego głos. Wtedy tego nie da się kontrolować.

Kobieta

Rozpalona Cassandra

Nowicjusz
Ciekawi mnie czy częste są takie sytuacje że robi wam się mokro w majtkach w jakichś zwykłych sytuacjach, na przykład gdzieś poza domem albo jak po prostu coś robicie?

Ja to po domu chodzę bez majteczek 😉 Ale jeśli akurat je mam, to albo codziennie mam soczki na w majtkach, albo co drugi dzień, a zawsze mam ich więcej, niż zazwyczaj kobiety mają, bo się mocno napalam 😉

Kobieta

Rozpalona Cassandra

Nowicjusz
@Rozpalona Cassandra
Twój nick nie jest zatem przypadkowy.
Cieszę się, że nie opuściłaś forum i że podzieliłaś się z nami swoim świadectwem.

Planuję zrobić swoje własne ero forum międzynarodowe 😊 Dlatego tu już nie będę zbyt dużo zaglądać, bo byłam tu już wielokrotnie niesprawiedliwie traktowana. Bez reakcji admina. Na razie trochę jestem, bo lubię erotycznie popisać, a póki co jest spokojnie. Ale jak już ogarnę plan z moim forum - to przeniosę się tam. Tam będzie przyjaźnie, luźno i absolutnie bez żadnych trolli - mam już alergię 🙄