• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publikacja opowiadań na sexopowiadania.pl

Mężczyzna

kartan

Cichy Podglądacz
Witam
Czy ktoś z was kiedykolwiek publikował opowiadania na stronie sexopowiadania.pl? I jeśli tak, jak długo czekaliscie na publikację? Czekam juz kilka dni i nic.

Mężczyzna

ciekawski69

Cichy Podglądacz
Mam wrażenie, że tam admin wpada raz na 2 tygodnie i hurtowo puszcza opowiadania.
Mniej więcej z taką częstotliwością się tam pojawiają nowe i od razu kilka, kilkanaście.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Mam kilka opowiadań na tej stronie i powiem Ci, że na każde czekałem po dwa tygodnie zanim opublikował. Najgorsze bywało, że odrzucił opowiadanie i nie opublikował bo nie podobała mu się treść, czy interpunkcja czy cholera wie co. Plusem jest to, że przynajmniej jest jakiś admin, który wprowadza lekką cenzurę na opowiadania i co najważniejsze na komentarze. Na SF admin pozwala na hejt, politykę i inny tego typu syf.