• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczna masturbacja i nagość

Mężczyzna

arkady96

Cichy Podglądacz
Ja lubię zwalić w samochodzie albo plenerze. Czasem i transmisję na sex kam zrobię ...

Mężczyzna

MrBean

Cichy Podglądacz
Za dzieciaka, to lubiłem takie akcje. Nie wiem, czy las to publiczne miejsce, bo ja nie szukałem tam publiczności. W każdym razie lubiłem rozebrać się do naga. To wtedy wystarczyło, żeby zapewnić maksymalną erekcję. Najlepiej było jeszcze oddalić się od miejsca, gdzie zostało ubranie i dopiero przejść do działania. Wieczór na szosie za miastem to miejsce publiczne? Tam też się rozbierałem. Jak nadjeżdżał samochód chowałem się za drzewem, albo w bocznej drodze. Ciekawe, czy ktoś widział?
A, jeszcze inna naga sytuacja, która podniecała mnie maksymalnie. Miałem z 14 lat i chodziłem na basem z grupą starszych chłopaków. Oni po basenie kąpali się nago, a ja, jak tylko zdjąłem majtki to dostawałem maksymalnego podniecenia. Żeby podnieść temperaturę szedłem zostawić kąpielówki w szafce i wracałem pod prysznic nago, nie mając niczego, żeby się zasłonić. Stałem tam tyłem i udawałem, że się myję aż wszyscy wyszli. Dopiero wtedy długo i starannie robiłem sobie dobrze. To był jedyny sposób, żeby ostudzić podniecenie. Trwało to regularnie przez parę miesięcy.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Fajny basen, że mogliście popływać nago!
Może w sumie nie byłoby źle, jakbyś im powiedział, że staje Ci przez sam fakt bycia nago, a nie przez nich.

Mając paręnaście lat max, byłem na wczasach z rodziną, w domku z oknami mojej sypialni na recepcję. Po pływaniu miałem zmienić kąpielówki na suche gacie, zamknąłem drzwi, zdjąłem kąpielowe, no i mi stanął. A że już zacząłem dojrzewać, to było co stanąć. No i zauważyłem, że przy recepcji, pod budką z telefonem jest na rozmowie jakiś młody chłopak, starszy - powiedzmy że mniej więcej 16-20 parę lat. Stał centralnie z twarzą na moje okna, ale okna miały firanki... więc odsłoniłem je i waliłem bezczelnie konia, w jego kierunku. Patrzył trochę i potem skończył rozmowę, a ja się trochę spietrałem, że podejdzie ze skargą do rodziców. Ale nie, uff.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

CumLoverFunPower

Podrywacz
ja może nie stricte publicznie, ale w oknie za czasów gimnazjum, patrząc na taką laskę z sklepu z ciuchami widocznym z okna, skończyło się tak że kiedyś firanka się zawinęła i jak się spuściłem, patrzę a ona aż przystanęła i patrzy sie na mnie w oknie hahaha po szkole nie wychodziłem z miesiąc czasu....

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Fajny basen, że mogliście popływać nago!
Może w sumie nie byłoby źle, jakbyś im powiedział, że staje Ci przez sam fakt bycia nago, a nie przez nich.

Mając paręnaście lat max, byłem na wczasach z rodziną, w domku z oknami mojej sypialni na recepcję. Po pływaniu miałem zmienić kąpielówki na suche gacie, zamknąłem drzwi, zdjąłem kąpielowe, no i mi stanął. A że już zacząłem dojrzewać, to było co stanąć. No i zauważyłem, że przy recepcji, pod budką z telefonem jest na rozmowie jakiś młody chłopak, starszy - powiedzmy że mniej więcej 16-20 parę lat. Stał centralnie z twarzą na moje okna, ale okna miały firanki... więc odsłoniłem je i waliłem bezczelnie konia, w jego kierunku. Patrzył trochę i potem skończył rozmowę, a ja się trochę spietrałem, że podejdzie ze skargą do rodziców. Ale nie, uff.
Niezły z Ciebie ekshibicjonista ;)