• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczna masturbacja i nagość

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Jeśli miejscem publicznym jest las lub brzeg jeziora to ja uwielbiam się w tych miejscach masturbować będąc bez ubrań ale nie czując się nago :)

Mężczyzna

Sam37

Cichy Podglądacz
Ktoś lubi publiczną masturbację i nagość ?
Ma ktoś ochotę popisać na pw i powymieniać się doświadczeniami ? ;)
Hej jestem Hetero Chce Poczuć się jak czuła się moja ex Narzeczona głupia suka mając mojego kutasa w ryju na żywo spróbować swoich sił dyskretnie dogadamy

Mężczyzna

Sam37

Cichy Podglądacz
Może przejdziemy na GG 78538173 lub WhatsApp 571 894 604 ewentualnie telegram @Samm3423 będzie szybciej i wygodniej porozmawiać

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Raz byl szczegolny tak nas naszlo ze nawet nie zauwazylismy ze kobitka siedziala kilka metrow od nas a my calkowicie na golasa wygibasy sadzac ze na zadupiu sami i raz nam parka weszla na polanke tyle co po fakcie ale tez rozebrani zreszta okolicznosci byly takie ze dupczyc sie musielismy poza domem .to nie bylo moze publicznie ale trafilo sie w przy obecnosci znajomej parnerki wszystko tez widziala

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Kiedyś miałem w życiu epizod, w którym lubiłem przejechać się autem na jakiś leśny parking. Nie chodziło o samą masturbację, ale o sam rytuał - świadomość działań wykonywanych z premedytacją nadawała całości jakiegoś innego odczucia. Wzięcie z domu mokrych chusteczek, umieszczenie ich w schowku w aucie, przemierzanie kolejnych ulic ze świadomością tego, po co tam jadę. Wszystko to, co rozgrywało się wówczas w mojej głowie, budowało ogromne napięcie.