B
Basia
Guest
no to ja w tym momencie wymiękam (ps i to juz by był raczej cyber seks a nie masturbacja)
Mamy na forum http://sexforum.pl/7191-publiczny-cyberek.html, który ciekawie się rozwijał i mam nadzieję, że po chwili zastoju znowu ożyje. Więc może Publiczna masturbacja? We dwoje lub w większej grupie, jako niezobowiązujący flirt albo na poważnie do samego finiszu? ]
Co wy na to? [/QUOTE
z Checia sie skusze na publiczna masturbacje tylko gdzie i kiedy, moze zaraz na camerkach , chodze po domu nago i sie masuje wiec moge chyba komus ochoty narobic. chetnych zapraszam]
fajne wspomnieniaDwóch i więcej
Ciebie też bym chętnie wylizał a później wypieścił się przy Tobie , tryskając na Ciebie...
Chętnie się wypieszczę dla Ciebie publicznie...
Kocham to
- - - Zaktualizowano - - -
Kiedyś wchodziłem do pokoju w którym kuzynka oglądała film , siadałem w pewnym oddaleniu z boku , wyciągałem penisa i powolutku zaczynałem się pieścić...
Uwielbiałem patrzeć jak się podnieca , udając że tego nie widzi... Coraz bardziej wysuwałem biodra , masturbując się coraz szybciej i bezwstydniej
Widziałem jak siedzi zawstydzona , zaciska uda , wierci się i zaciska mięśnie udając , że nic się nie dzieje... mimo , że sperma pryskała obok niej , na pokój...
Uwielbiałem też wąchać i ssać jej majtki...
Cudownie pachniały jej młodziutką cipcią
DinozauryZaglada tu ktos jeszcze?
Jestem chętnyMamy na forum http://sexforum.pl/7191-publiczny-cyberek.html, który ciekawie się rozwijał i mam nadzieję, że po chwili zastoju znowu ożyje. Więc może Publiczna masturbacja? We dwoje lub w większej grupie, jako niezobowiązujący flirt albo na poważnie do samego finiszu? ]
Co wy na to?
Ja już sie bawie!Może i będzie, tylko pewnie tak jak w Publicznym cybrze: najpierw trzeba przegadać 5 stron o dupie maryni i dopiero potem ktoś włoży rękę w majtki
Też mam ochotę.Ja już sie bawie!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Publiczna nagość | Ogłoszenia | 40 | |
Publiczna nagość | Fantazje erotyczne | 83 | ||
T | Forumowa snap grupa | Ogłoszenia | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 |