• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyłapani na masturbacji?

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
My w podstawówce jakoś 5 klasa już nie pamiętam dokładnie spotykaliśmy się w 4-5 kumpli u jednego co miał zawsze wolna chatę każdy sciagał spodnie i się masturbował oczywiście każdy sam sobie ;)

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Czy gdyby ktoś Was naszedł tuż przed orgazmem, to czy przestalibyście czy kontynuowalibyście mimo wszystko do finiszu? Wygrałby rozsądek czy pokusa przyjemności?

Mężczyzna

Perwersyjny_Leszek

Nowicjusz
W 4 klasie chodziłem na korki do studentki z osiedla w której wszyscy się kochaliśmy (ja i koledzy). Zawsze w połowie zajęć szedłem do ubikacji i wąchałem jej brudne majtki a drugimi waliłem konia. Za 3 razem zaczęła coś podejrzewać i pamiętam, że przyłapała mnie w jej rajstopach na głowie i majtkach pod nosem jak już wycierałem fiuta w drugie majtki całe w spermie..