• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyjaciel dla żony

Mężczyzna

Miki98

Cichy Podglądacz
Ja a raczej my szukaliśmy przyjaciela domu. Szukaliśmy samotnego a więc zdawaliśmy sobie sprawę z jego potrzeb erotycznych . Po kilku spotkaniach na " kawę" i rozmowach doszło do seksu z moją żoną w trójkącie. Spotykamy się już ponad dwa lata
Zechcesz opowiedzieć coś więcej na priv?

Mężczyzna

cuckoldmaniac

Nowicjusz
Ja a raczej my szukaliśmy przyjaciela domu. Szukaliśmy samotnego a więc zdawaliśmy sobie sprawę z jego potrzeb erotycznych . Po kilku spotkaniach na " kawę" i rozmowach doszło do seksu z moją żoną w trójkącie. Spotykamy się już ponad dwa lata
U mnie było podobnie :) Seria spotkań, kawa, drink, wspólna impreza, która potem przerodziła się w sex afterparty :)

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
to masz szczęście. tylko wam pozazdrościć.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
tylko pozazdrościć. też bym tak chciał, ale moje szczęście nie chce nawet fantazjować o takich układach.