• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przygoda na wycieczce szkolnej

Mężczyzna

xd212

Cichy Podglądacz
Mam na imię Zuzia, niedawno skończyłam 16 lat i chodzę do 2 klasy Liceum. Moje ciało i figura jest raczej normalnego wyglądu. Moim największym atutem są chyba piersi, nie duże, nie małe - wręcz idelane, przyciągające uwagę chłopców. Moja cipka też jest niczego sobie, różowa, trochę mięsista z odznaczającymi się wargami sromowymi. Bardzo podoba się mojemu chłopakowi - Kamilowi, uwielbia on pocierać ją po wargach i na łechtaczce, zresztą ja też to kocham.
Pewnego dnia, w szkole, podczas lekcji wychowawczej, pani ogłosiła nam że pojedziemy na 3-dniową wycieczkę na Mazury. Bardzo się ucieszyłam na tą wieść.
Nadszedł dzień wyjazdu - usiedliśmy z Kamilem w jednym z ostatnich rzędów, ja przy oknie, a on obok. Wszyscy dookoła spali, bo była to wczesna godzina, a ja poczułam dotyk na udzie. Kamil przesunął dłoń nieco bliżej, na wewnętrzną część uda. Bardzo mnie to podnieciło i rozszerzyłam lekko nogi. On położył palce między moimi nogami, przykrył nas bluzą i włożył je pod majtki - zaczął robić mi palcówkę. Przeżyłam odlot po tym jak zaczął intensywnie ruszać palcami, doszłam, próbując nie wydać z siebie jęków. Nawet nie zauważyliśmy jak autobus zatrzymał się na stacji paliw. Od razu skierowaliśmy się do toalety. Kamil po zamknięciu drzwi, zdjął moje spodenki oraz majtki i włożył mi tam palce. Zaczął robić mi palcówkę, jednocześnie poruszając kciukiem na łechtaczce. Po chwili się odwróciliśmy i teraz ja wyciągnęłam jego penisa, chwyciłam go w dłoń i zaczęłam bardzo energicznie poruszać w górę i w dół. Kamil przeżył odlot.

Wieczorem, już na miejscu, chłopacy zaprosili nas do ich pokoju. Byliśmy tam we 6 - Ja, 2 koleżanki, Kamil i 2 kolegów. Oni zaproponowali grę "wymiękasz". Wylosowali kto kogo dotyka. Mnie się trafił Szymon - wysoki, dość chudy kolega z klasy. Zaczęliśmy grać - On dotknął mnie na piersi i zapytał czy wymiękam, powiedziałam że nie. Zdjął mi stanik i teraz dotknął nagich piersi, powiedziałam że nie wymiękam. Dotknął mnie przez majtki, a ja powiedziałam że nie wymiękam. Zdjął je i zaczał macać moją cipkę, spytał czy wymiękam, odparłam że nie. Zaczął robić mi palcówę, ostro poruszał tam 2 palcami a kciukiem zaczął poruszać bardzo szybko po łechtaczce, w końcu doszłam, w jego palcach, w jego dotyku i usnęłam - a on mnie tam cały czas macał...