• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przycinanie męskich włosów łonowych

Status
Zamknięty.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Pytanie mam do grona mężczyzn, lecz nie zabraniam także kobietom się wypowiadać :) . Jaki jest Wasz stosunek do "puszczy" jaką macie między nogami? Czy przycinacie lub golicie na "łysą pałę" ( ;) ) Wasze krzaczki w kroku?

Pozdrawiam.

gonia

Erotoman
hmm ostatno rozmawialam o tym heh to powiedzial ze boi sie ze mu glowke obetnie hehe ;) nie no mi to nie przeszkadza nie ma az takiej puszczy ;)

Freja

Cichy Podglądacz
A ja bym była bardzo wdzięczna mojemu mężczyźnie gdyby poprzycinał co nieco (w żadnym wypadku nie golił)... Niestety to moje kochanie w takich sprawach jest niereformowalne, a szantażowac go też nie będę ;)

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
hmm ostatno rozmawialam o tym heh to powiedzial ze boi sie ze mu glowke obetnie hehe
Buehehe, to czym on myśli, że się kosi? Sekatorem? :lol: Ja dla własnego komfortu czasami przycinam po bokach (między jądrami a nogami) bo potrafię sobie czasami przytrzeć conieco podczas żołnierskiego marszu, który notabene jest moim normalnym trybem chodzenia przez miasto :) . Z drugiej strony co za dużo to nie zdrowo, więc i z góry też by się przydało czasami przyciąć (najlepiej golarką, tak aby zostało ze 2-3 centymetry) - zawsze to estetyczniej wygląda :lol:

eibon

Cichy Podglądacz
hym, no całkiem niedawno skróciłem sobie kudły dość konkretnie. ale z umiarem - nie tak na łyso. zresztą to by wyglądało naprawdę beznadziejnie, kiedy na podbrzuszu nie byłoby ani włoska, a nadal rosłyby sobie włosy na udach. żeby tak nie kontrastowało, to należałoby ogolić chyba całe nogi ;) natomiast jądra są łyse jak głowa skinheada, albo pupa noworodka (hehe, jedno i drugie ma ten sam iloraz inteligencji, ale to dygresja). mojej towarzysce życia bardzo się spodobało, a i dla mnie to wygodniejsze, więc pewnie kiedyś jeszcze się pobawię w ten sposób. bo rzeczywiście takie zarośla czasem potrafią być denerwujące.
hm, ale są też tacy (i to chyba niemała grupa), co pozbywają się owłosienia z innych powodów - narząd zwany penisem wydaje się wówczas trochę dłuższy.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Jak czytałem w jednej mądrej gazecie to całkowicie wygolony męski klejnot jest jeszcze bardziej pociągający :wink: Trzeba będzie sprawdzić ;) .

mr.sh4d0w

Cichy Podglądacz
ja przycinam co jakiś czas na łyso... podobno to jest higieniczne ... fajnie jak sie przytnie :p nowe uczucie :) jak sie nie spodoba to poczekasz troche.. odrosną i już masz spowrotem to co wczesniej :)

prawnik28

Seks Praktykant
Regularnie się depilowałem, kiedy byłem w związku. Teraz tego nie robię.Ale jak kolejna kobieta o to poprosi- to zrobię to.
Pozdrawiam.

-slim-

Cichy Podglądacz
A ja w zwiazku z tym tematem mam pytanie do kobiet!! Czy jak robicie loda wolicie gdy mężczyzna jest ogolony czy zarośnięty w okolicach penisa?? Prosze o bardzo szczere odpowiedzi :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ja wolę mięciutkie futerko;) takie milusie!

panownie nie dajcie się ogolić w tych okolicach... koszmar.jak odrastają włoski to wyglądacie jak kowboje bo chodzicie z nogami łuu... szeroko rozstawionymi. włoski uderzają o penisa, jadra i można wykitować.

podpisane- Ta, co ogoliła swojemu chłopakowi. (szczerze załująca swojego czynu widząc jego cierpienie)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ja też wolę takie fajne mięciutkie futerko. natura górą :wink:

a mojemu Misiakowi naprawdę to przeszkadzało. I zapewniam że on nie jest panienką. Jak włosy odrastają, jak są malutkie, rosną 'pionowo' i kłują, jak jeż. Włoski na penisie uderzają o te na jądrach i mocno obcierają.. Podejrzewam Koszałek że golisz sobie jedynie te wokoło penisa.. i dlatego uważasz, że jesteś taki super, extra :roll:

pieter

Cichy Podglądacz
Ja wygalam całkiem włosy na jądrach i w kroku.Włoski nad klejnocikiem zcinam nozyczkami do dł. ok 0.5 centymetra.Czemu tak robie?Bo przyjemniejsze mam wtedy doznania.A i dziewczyna może wtedy całować woreczek,co jest bardzo podniecające.Kiedyś też wygoliłem wszystko,efekt też fajny.Nie robie teraz tego tylko dlatego,że głupio by się na mnie patrzyli pod prysznicem w siłowni czy na basenie.PS.Dziewczyny wiecie,że zapachy przyciągające mężczyzn osiadają właśnie na włoskach.Wniosek odrobinke trzeba zostawić. :p

Maverick

Nowicjusz
Podobno facet najlepiej wyglada z wygolonymi jajeczkami, a reszta zapuszczona, ew przystrzyzona. Poza tym im mniej wlosow tym penis wydaje sie wiekszy - takie zludzenie.
Pozdrawiam

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Pytanie takie mnie naszło: jak dokonać tego właśnie, aby ogolić sobie całkiem jądra? :p Bo kruca fix próbuję próbuję a nie udaje się. Jakich "narzżędzi" trzeba użyć lub jakiej techniki? :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry