• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przemyslenia

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Sięgnijmy do historii Polski.
Nowszej - wszystkie polskie ugrupowania polityczne do 1967 r. popierały syjonizm. Polskie państwo szkoliło pod Warszawą bojowników Betaru. Antysemici z ONR "Falangi" podziwiali Vladimira Yevgenyevicha Zhabotinskiego, podjęli nawet współpracę z członkami rewizjonistycznej organizacji syjonistycznej.
I do najstarszej - książę (dux) Dagom (Mieszko - wódz Poland wereskiego pochodzenia) sprzedawał słowiańskich niewolników do krajów arabskich. A w handlu ludźmi pośredniczyli nadreńscy Żydzi. Wprawdzie Żydzi aszkenazyjscy wywodzą się przede wszystkim z Włoch, ale swój język (jidysz) przyjęli właśnie wówczas Niemczech na terenie Księstwa Lotaryngii i Królestwa Wschodnich Franków.

Mężczyzna

kristofik2

Cichy Podglądacz
Sięgnijmy do historii Polski.
Nowszej - wszystkie polskie ugrupowania polityczne do 1967 r. popierały syjonizm. Polskie państwo szkoliło pod Warszawą bojowników Betaru. Antysemici z ONR "Falangi" podziwiali Vladimira Yevgenyevicha Zhabotinskiego, podjęli nawet współpracę z członkami rewizjonistycznej organizacji syjonistycznej.
I do najstarszej - książę (dux) Dagom (Mieszko - wódz Poland wereskiego pochodzenia) sprzedawał słowiańskich niewolników do krajów arabskich. A w handlu ludźmi pośredniczyli nadreńscy Żydzi. Wprawdzie Żydzi aszkenazyjscy wywodzą się przede wszystkim z Włoch, ale swój język (jidysz) przyjęli właśnie wówczas Niemczech na terenie Księstwa Lotaryngii i Królestwa Wschodnich Franków.
uczyles sie tej histori na uniwersytecie Warszawskim?
;)😱

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
uczyles sie tej histori na uniwersytecie Warszawskim?
Nie byłem nigdy na Uniwersytecie Warszawskim.

Dodam jeszcze, że aby spełnić oczekiwania arabskich klientów, słowiańscy niewolnicy byli przez Żydów trzebieni , bo sługą i strażnikiem w haremie był eunuch. Strażnikiem słowiańskich nałożnic.
Ten proceder handlu niewolnikami niewątpliwie cywilizował Słowian, zamieszkujących współczesną Polskę. Wszak zgodnie z naturą ludzką, jeńców (mężczyzn) nie pozostawia się przy życiu.

Mężczyzna

kristofik2

Cichy Podglądacz
Nie byłem nigdy na Uniwersytecie Warszawskim.

Dodam jeszcze, że aby spełnić oczekiwania arabskich klientów, słowiańscy niewolnicy byli przez Żydów trzebieni , bo sługą i strażnikiem w haremie był eunuch. Strażnikiem słowiańskich nałożnic.
Ten proceder handlu niewolnikami niewątpliwie cywilizował Słowian, zamieszkujących współczesną Polskę. Wszak zgodnie z naturą ludzką, jeńców (mężczyzn) nie pozostawia się przy życiu.
masz racje, masz zydowskie myslenie :D
ja znam inna prawde, ale jak to mowia, z zydem sie nie dyskutuje, przeczytaj sobie ksiazke Macie Szatana za Ojca, duzo nauczysz sie o swoich korzeniach :D:D:D:D:D

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
NI
ja znam inna prawde, ale jak to mowia, z zydem sie nie dyskutuje, przeczytaj sobie ksiazke Macie Szatana za Ojca, duzo nauczysz sie o swoich korzeniach
Ja tylko próbuję odnaleźć prawdę. To cel każdego co najmniej przeciętnie inteligentnego człowieka (mężczyzny), nawet osoby o tak skromnej inteligencji jak ja.
Nie jestem niestety Żydem, nie mam nawet żydowskich korzeni, tylko polskie i niemieckie.
Relacje pomiędzy religiami nie za bardzo mnie interesują. Jestem niewierzący, a boginiami mymi są kobiety o okrągłych kształtach. Jest nią bogini @Aneta z mężem .

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry