Moja ręka zjechała w dół po jej ciele docierając do bardzo wilgotnych majtek, gdy tylko lekko nacisnąłem na jej krocze ona syknęła i uniosła się na palce, rozpaliło mnie to jeszcze bardziej. Szybko pozbyłem się reszty ubrań którą miałem na sobie, ona zaczęła zdejmować bieliznę.
Nic nie mówiła tylko uroczo się uśmiechnęła, odwróciła się tyłem do mnie i wypinając się obłędnie powoli ściągnęła figi. Gdy tylko majtki i stanik wylądowały na boku stwierdziłem że nie chce dłużej czekać przyparłem ja twarzą do zimnej ścian, jej sterczące sutki rozpłaszczyły się na niej, złapałem ją jedną ręką za gardło i wszedłem od tyłu, jej nogi tylko się zatrzęsły z ust wydobył się ksztuszacy jęk, palce próbowały ściskać ścianę. Czułem się jak w niebie była drobna i ciasna, pierwszy kontakt na chwilę odciął mi wszystko była jedynie przyjemność. Po tej sekundzie zacząłem rytmiczne ruchy, co raz szybciej i szybciej, ręka zaciskała się na gardle a ja tylko przyspieszałem, po chwili poczułem dotyk na dłoni która trzymała szyję więc lekko odpuściłem uścisk. Usłyszałem wtedy głośne-
-Yyyy... Nie przestawaj tak robić . - Jej dłoń pokazała żebym zacisnął swoją.
Nie trzeba było mnie namawiać znowu złapałem ją za gardło a swoim ciałem jeszcze mocniej przyparłem do ściany. Moja głowa znajdowała się lekko nad jej, druga dłoń wsunęła się między nią a ścianę i zaczęła ugniatać piersi. Usłyszałem jak coraz szybciej oddycha. Przerywanym głosem mowi-
-Te...raz nieee przeeestaaawaj
Moja twarz tylko się uśmiechnęła i jak tylko mogłem starałem się przyspieszyć. W tym małym mieszkaniu niosły się jej duszące się jęki oraz dźwięk obijania o pośladki. Trwało to jeszcze krótką chwilę aż poczułem jak jej nogi się zaciskają, moja dłoń odpuściła a z jej usta nabrały powietrza i wydały głośny jęk.
Jak tylko uścisk jej ud ustał wyszedłem z niej a ona tylko łapała oddech wypięta do mnie i oparta o ścianę. Zrobiłem dwa głębsze wdechy i mocno strzeliłem ją w pośladek. Z jej drobnych ust wyrwało się głośne -
-Aaaaaa...- które przerwałem obracając ją i podnosząc do góry za pośladki.
Teraz zaparta o ścianę plecami i wygięta jak struna, ujeżdżała mnie w powietrzu, moje dłonie mocno ściskały jej pośladki a jej biodra zachowywały się jakby była na rodeo. Ruszała nimi niesamowicie nie były to szybkie ruchy ale bardzo zmysłowe. Patrzyłem na jej prześliczną twarz i widziałem tą rozkosz w oczach ale i ten blask jakbym coś obudził. Widziałem ją tyle razy ale nigdy nie spodziewałem się że stanie się coś takiego, że ta drobna osóbka którą traktuje jak siostrę będzie robiła to na co mam ochotę, że poznam ją od takiej strony. Moje myśli rozwiało narastające ciśnienie i myśl co teraz. Szybko rzuciłem.
-Ewa jestem blisko.
W tym momencie przestała się ruszać, przybliżyła się do mnie i powiedziała.
-Ciekawe jak smakuje przyjaciel.- oblizał usta i pocałowała mnie w szyję.
Szybko zdjąłem ją z siebie i nawet nie mrugnalem a ona już była na kolanach. Patrzyła na mnie z dołu z tym swoim słodko zadziornym uśmiechem. Ja byłem już blisko czułem się niesamowicie, złapałem ją tylko za głowę i zdecydowanym ruchem podałem jej go. Ewa odrazu pochłoneła całego, nie ograniczała mnie wcale, słyszałem jedynie ten ksztuszacy dźwięk który tak lubiłem słyszeć. Teraz to ona przejęła inicjatywę szybko przełknęła ślinę, wyjęła go z buzi, obliczała ustka i zaczęła zajmować się jajkami jednocześnie rękę kładąc na penisie. Obrabiała je zawodowo, czułem że odpływam po chwili takiej zabawy złapałem ją za włosy i usta na kierowałem na penisa. Wiedziała o co chodzi odrazu wzięła go do ust. Wystarczyły już tylko dwa ruchu a ja oddałem cały zgromadzony przez ten czas ładunek. Widziałem tylko jak Ewa się ksztusi i w którymś momencie moje nasienie wypływa jej z ust i spada na piersi.
Ja byłem w innym świecie widziałem jak moja przyjaciółka przełyka moją spermę która znajduje się również na jej uroczych piersiach. Dopiero teraz zauważyłem że jedna z dłoni Ewy była w trakcie zajęta. Zobaczyłem jak ta ubrudzona dziewczyna szybko masuje się po muszelce.
-Oj nie zostawię cię z tym samej- znizylem się do niej.
Ona będąc na kolanach w rozkroku masowała się bardzo intensywnie, moje palce bardzo szybko dołączyły do zabawy. W tym momencie jej ręce powędrowały do tyłu zaparła się o podłogę i oddała w moje ręce. Widać było że jest już blisko, oczy zamknięte, oddech szybki i płytki oraz te ciche jęki.
-Mhm, proszę jeszcze-
Moje dwa palce drgały w środku a kciuk masował punkt G. Jej plecy zaczęły się coraz bardziej wyginać i wyszeptała.
-Teraz tylko palce w środku -
Kciuk poszedł na bok a palce przyspieszyły, jej ciało zaczęło poruszać się w ich rytmie, coraz szybciej i szybciej. Widziałem że to się zbliża, po sekundzie jej ciało wygięło się jak struna, uda mocna się zacisnęły a ona drżała w orgazmie. Po krótkiej chwili opadła na podłogę.
Przez chwilę zapomniałem o wszystkim. O związku. O zasadach. O tym, kim mieliśmy być dla siebie.
Kiedy opadliśmy obok siebie w ciszy, dotarło do mnie jedno: przekroczyliśmy granicę, której nie da się cofnąć.