• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Prysznic rano minetka wieczorem

Mężczyzna

Marcel_

Nowicjusz
W dłuższym związku jak by partner chciał tego ,tak jak wyżej jest wspomniane, to może i tak.
Ja w zasadzie odnosze się do swoich doświadczen związkowych. Często bawiliśmy się w klimaty femdom, zdarzało się, że po pracy gdy moja partnerka wracała do domu, pierwsze co robiłem to dokładne wylizanie jej po całym dniu :)

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
dla mnie turbo kręcące :)
Dla mnie też, ubóstwiam taki spontan :)
W dłuższym związku jak by partner chciał tego ,tak jak wyżej jest wspomniane, to może i tak.
No pewnie. Czasem nie podejrzewamy jak niektóre sytuacje potrafią być kręcące...
Później już kobieta się nie zastanawia "myłam się/nie myłam się", tylko zdejmuje majtki... wygodne i zdrowe dla głowy :p Oczywiście jeśli facet to lubi ;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Ja w zasadzie odnosze się do swoich doświadczen związkowych. Często bawiliśmy się w klimaty femdom, zdarzało się, że po pracy gdy moja partnerka wracała do domu, pierwsze co robiłem to dokładne wylizanie jej po całym dniu :)
O to to... cudo ;)

Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
Jak kogoś kręci zapach tuńczyka to czemu nie.

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Jak miło. Sami miłośnicy frutti di mare.
No nie koniecznie... Ja po prostu przez papierosy.i.covida mam bardzo słaby węch i smak.
Zdarzyło mi się robić minetke kobiecie która jej nie myła kilka dni, jak też jak kiedyś kobieta miała okres.... Dla mnie nic w tym złego ani odrażającego

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Chyba większy dyskomfort dla kobiet, więc po co, skora zamiast szukac w tym przyjemnosci bedzie zastawiac sie nad walorqmi smakowymi i zapachowymi, pewnie ze mogą zdarzyć się zrywy, w których nie patrzy się na nic ale niekoniecznie wtedy trzeba sięgać ustami między nogi, zarówno jedna jak i druga strona, więc grunt to jednak możliwość wzięcia prysznica