• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Czy będzie jakiś temat, w którym nie będziesz wspominać o prostytutce do której chodzisz? A tak na marginesie, to chyba właśnie Ty dla tej swojej Lady jesteś bankomatem.

Wymagania mam wysokie żeby przypadkiem nie trafić na randce na takiego faceta jak Ty.

Dostałby najlepszą kobietę o jakiej tylko sobie marzył :)
Twoim wyłącznie zdaniem. Chyba, że dasz link do jakiegoś ex.

adamoginski

Erotoman
Kolego sympatyczny, nie miałem jednej kobiety. I nie na raz. Uwielbiały mnie za pomysłowość i magiczne palce. Nie tylko kutas się liczy, a wszystko, cała oprawa. Więc ciesz się swoim wielkim kutasem póki ktoś go chce. Wiem że są kobiety które lubią duże kutasy, ale to nie są młode kobiety.
Kolego przesympatyczny, ale ja przecież nie szukam konfliktu ni zwady. W pełni się zgadzam. To co najcenniejsze nosimy w środku, a druga najcenniejsza rzecz to kutas

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Facet z dzieckiem odpada. To wybrakowany towar. Nie bez powodu zrobił dziecko i jest sam.
W ogóle to podziwiam ludzi, którzy umawiają się na seks, zostawiając za sobą uczucia i troskę o zdrowie.
A co by było gdybym napisał, że kobieta szukając w ten sposób partnera, ma problem w kontaktach bezpośrednich, jest więc w jakiś sposób wybrakowanym towarem?