• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

dr.Dick

Seks Praktykant
Ale komu się łatwiej wytłumaczyć?
mnie tak odpisała kobieta w wiadomości zwrotnej na moje pytanie (skąd pomysł na taką propozycję w stosunku do mnie, oraz czemu akurat na tym portalu ją dostałem), chociaż osobiście wydaję mi się że czy to kobieta czy mężczyzna, to lepiej wygląda profil na ogólnym portalu społecznościowym, niż profil na roksie, która oficjalnie skupia osoby uprawiające jefen z najstarszych zawodów😉
To nawiązanie do odpowiedzi na post użytkownika @PanCiacho

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Z tego co Mi wiadomo Panie parające się sex-kamerkami również tak Sobie dorabiają...oficjalnie tam nie można się umawiać ale nie przeszkadza to działać na bardziej komercyjnych portalach :)

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Dobra, @Shiro dał mi pomysł z tym snapem i oczywiście musiałam spróbować. Po dwóch dniach wywieszam białą flagę i ogłaszam kapitulację.

Otrzymałam wiele wiadomości i 99,9% to były wiadomości od facetów, którzy chcieli zdjęcie cipy, dupy albo chociaż cycków. Jeden chciał mi lizać stopy. Inny chciał nauczyć mnie nowej techniki palcówki. Głównie interesowało ich czy jestem "zb" czyli zboczona. Sami się pytali, czy wysyłam coś za blika. Faktycznie prawie wszyscy chcieli żebym się pokazała (twarz) czego oczywiście nie zrobiłam. Mogłam w sumie coś sprzedać, bo co mi szkodzi ale jakoś zmęczyło mnie korzystanie z tej aplikacji.
Później postanowiłam kilku strollować i jednego zapytałam czy ma dużego kutasa i żeby pokazał, to się spłoszył jak mała sarenka.

Mężczyzna

roox

Cichy Podglądacz
Eeee czyli, jednak wymagania są najważniejsze w tym wszystkim dla was dziewczyn, bo jest ich najwięcej i wzrost faceta,aby mu na stojąco loda robić, to już teraz wiem czego nie mogę żadnej znaleźć na stałe, pomimo, że cechy charakteru mam zgodne z tym co piszesz, wiek też, wzrost mam wyższy od Ciebie, ale to byłoby za trudne dla mi zrobić loda, bo byś klęknąć musiała (podkreślam hipotetycznie) czyli jednak dla was dziewczyn jednak kasa i dobre zarobki faceta (bo minimalne nie) się liczą a nie ważne kto jaki jest, a mi każda mówiła na speed dates, że niby się wnętrze liczy, nie, no szczerze, żal i dlatego zacząłem gardzić normalnymi kobietami, bo wymagania macie i kasy w nieskończenie wiele chcecie, ja już wolę moją Panią, bo nie ma takich wymagań, kasa jest określona, godzę się na to lub nie.

Wiedziałem, że taka normalna dziewczyna to jest skarbonka, studnia bez dna, ale kłamstwa nie znoszę, że niby takiej normalnej dziewczyna kasa się nie liczy a wnętrze faceta, na takich speed dates powinno być napisane jak tu, czego oczekuję konkretnie od faceta, że kasy to bym nie chodził, a nie kłamią pytając się ich czego oczekują a jak o kasę się pytałem to ,że niby nie.

Podsumowując potrzebujesz połączenia Gołoty, Ibisza i bankomatu na dworcu Centralnym, no to powodzenia, ciekawy jestem czy taki jeleń się trafi, na taką mikrą sarenkę ciekawy jestem, jeśli tak to oznacza, że świat zeszedł na psy.

P.S. Przypominam, że masz kota, to może on Ci lepiej dogodzi niż jakiś facet.
ojeju chłopie, ależ nazbierałeś żółci w sobie ......

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Nie wiem jak ludzi kręci od razu przechodzenie do rzeczy xd wiadomo że każdego interesuje seksualność ale takie przechodzenie od razu do rzeczy jest po prostu nudne to jak by zamoczyć i co dalej jak sobie można zwalić

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
Nie wiem jak ludzi kręci od razu przechodzenie do rzeczy xd wiadomo że każdego interesuje seksualność ale takie przechodzenie od razu do rzeczy jest po prostu nudne to jak by zamoczyć i co dalej jak sobie można zwalić
Spytaj kobiet dzisiaj większość młódek bez problemu od razu przechodzi do rzeczy jak na horyzoncie pojawi się alfa chadeusz