Słuchajcie, już nie piszemy w tym wątku do momentu odpowiedzi od autorki, okej? Napiszcie i dajcie znać czy okej.
OKSłuchajcie, już nie piszemy w tym wątku do momentu odpowiedzi od autorki, okej? Napiszcie i dajcie znać czy okej.
Jak spadać to wysokiego psaHm...tylko one wiedzą
A faceci nie maja innego wyjścia tylko gnać i gnać do przodu bezsensownie![]()
Odpowiedziałem jeszcze @Greg. ale okSłuchajcie, już nie piszemy w tym wątku do momentu odpowiedzi od autorki, okej? Napiszcie i dajcie znać czy okej.
Super
Nie ma problemuOdpowiedziałem jeszcze @Greg. ale ok![]()
Postaram się powstrzymaćSłuchajcie, już nie piszemy w tym wątku do momentu odpowiedzi od autorki, okej? Napiszcie i dajcie znać czy okej.
Ale daj znać okej lub nieokej, dziękiPostaram się powstrzymać![]()
OkAle daj znać okej lub nieokej, dzięki
A jak nie okej, to co?Ale daj znać okej lub nieokej, dzięki
Ja obniżyłem swoje wymagania i co? i żadnej na stałe nie znalazłem, także nic nie znaczy, że masz za wysokie wymagania, po prostu trzeba mieć w tym wszystkim szczęście, no nic, powodzenia, oby się chociaż Tobie udało.Ja ostatnio doszedłem do wniosku, że chyba zbyt wybredny jestem. Chciałbym znaleźć kobietę, która z jednej strony będzie mnie pociągać fizycznie, ale i będzie moim mentalnym przyjacielem. Te dwie rzeczy muszą wystąpić, bo jeśli jest tylko jedna, to odpada. Ciężko o taką kobietę, a tylko z taką mógłbym stworzyć stały związek. Dlatego zmęczony powoli się robię tym szukaniem. W przyszłym tygodniu mam kolejną już pierwszą randkę i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie załamuje się, bo życie singla nie jest złe. To czas na rozwijanie siebie.
Samotność nie jest przypadkowa.Ja obniżyłem swoje wymagania i co? i żadnej na stałe nie znalazłem, także nic nie znaczy, że masz za wysokie wymagania, po prostu trzeba mieć w tym wszystkim szczęście, no nic, powodzenia, oby się chociaż Tobie udało.
Popatrz na to z drugiej strony.... niezależność, możliwość rozwoju osobistego i rozwoju kariery, bogate życie towarzyskie.Ja obniżyłem swoje wymagania i co? i żadnej na stałe nie znalazłem, także nic nie znaczy, że masz za wysokie wymagania, po prostu trzeba mieć w tym wszystkim szczęście, no nic, powodzenia, oby się chociaż Tobie udało.
Ja np gdybym chciał to mógłbym znaleźć pierwszą lepszą dziewczynę...Wiem to...ale o to tu chodzi w życiu? Wszystko byleby nie być samemu? Ja tego nie kupuję.Samotność nie jest przypadkowa.
Ja bym tam chciał mieć np zajętą łazienkę czy aby ktoś chrapał, z miłości się wszystko wybaczy, ale jak nie mogę tego mieć to trudno to mi taka Pani musi wystarczyć aby żyć i z samotności nie zgłupieć.Popatrz na to z drugiej strony.... niezależność, możliwość rozwoju osobistego i rozwoju kariery, bogate życie towarzyskie.
Singlowe życie to swoboda podejmowania decyzji, możliwość skupienia się na własnych pasjach i celach, oraz szansa na budowanie relacji na własnych warunkach - np. z prostytutką
Twoje pieniądze zawsze będą tylko Twoje, nikt Ci w nocy nie chrapie i nie pierdzi, łazienka nigdy nie jest zajęta a odpływ w prysznicu nigdy nie jest zapchany włosami. Możesz nie opuszczać klapy w kiblu, masz miejsce w szafkach, możesz wyjść z kumplami na piwo i wrócić po 3 dniach i nikt nie będzie wydzwaniał z pretensjami. Żadnych humorów, fochów, "domyśl się", żadnego rozwodu, podziału majątku i alimentów
Co do wymagań... każdy jakieś ma, wiele osób szuka idealnego partnera po to by go znaleźć i.... zmieniać na swoją modłę.
Wiem mam za swoje bo wybrzydzałem w przeszłości.Samotność nie jest przypadkowa.
Zrób sobie taką symulację, że nie możesz korzystać w godzinach 7:20-7:45; 9:15-9:20; 15:45-15:55; 18:30-19:20. Ale nie oszukuj!Ja bym tam chciał mieć np zajętą łazienkę
Większość chciałaby mieć, ale zjawisko wyparcia, motywacja wewnętrzna do bycia singlem, a przede wszystkim ignorancja powodują, że wielu userów pisze inaczej.Ja bym tam chciał mieć np zajętą łazienkę czy aby ktoś chrapał, z miłości się wszystko wybaczy, ale jak nie mogę tego mieć to trudno to mi taka Pani musi wystarczyć aby żyć i z samotności nie zgłupieć.
...przecież to zawsze wina kobiet i ich wygórowanych wymagań, albo niskiego wzrostujestem sam/ sama i nie jestem w stanie znaleźć kogoś ponieważ......
Tylko to nie jest forum matrymonialne... większość osób tutaj nikogo nie szuka a jeśli szuka, to raczej nie do romantycznego związku, tylko do ruchania a najczęściej szuka kogoś do wirtualnego zwalenia konia pod otrzymane nudesy czy pikantną rozmowę.Jestem tak i taki, potrzebuje kogoś do wspólnie celebrowanej kawy, pójścia na spacer, może pomińcie kwestie połykania i kutasów po 20 cm.
Jestem smutny smutna, a przecież kiedyś czułam czułem że mogę wszystko, jednak chyba nie mam ten jednej części życiowej układanki, lubię to i to kocham to pragnę wspólnie to i to, tak będzie lepiej.
Super, trzymam za słowo, ale może ktoś inny zechce się odnieść więc ja będę czytała i może nawet odpiszę.Nie odpisujcie i tak nie będę czytał.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
![]() |
Tinder - jak utrzymać rozmowę? | Seks | 2 | |
![]() |
Masturbacyjny Śmigus Dyngus 2025 | Masturbacja | 2 | |
N | 08.03.2025 Dzień Kobiet | Poza tematem | 3 | |
![]() |
2025 | Seks | 3 |