• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ja ostatnio doszedłem do wniosku, że chyba zbyt wybredny jestem. Chciałbym znaleźć kobietę, która z jednej strony będzie mnie pociągać fizycznie, ale i będzie moim mentalnym przyjacielem. Te dwie rzeczy muszą wystąpić, bo jeśli jest tylko jedna, to odpada. Ciężko o taką kobietę, a tylko z taką mógłbym stworzyć stały związek. Dlatego zmęczony powoli się robię tym szukaniem. W przyszłym tygodniu mam kolejną już pierwszą randkę i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie załamuje się, bo życie singla nie jest złe. To czas na rozwijanie siebie.
Ja obniżyłem swoje wymagania i co? i żadnej na stałe nie znalazłem, także nic nie znaczy, że masz za wysokie wymagania, po prostu trzeba mieć w tym wszystkim szczęście, no nic, powodzenia, oby się chociaż Tobie udało.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Ja obniżyłem swoje wymagania i co? i żadnej na stałe nie znalazłem, także nic nie znaczy, że masz za wysokie wymagania, po prostu trzeba mieć w tym wszystkim szczęście, no nic, powodzenia, oby się chociaż Tobie udało.
Popatrz na to z drugiej strony.... niezależność, możliwość rozwoju osobistego i rozwoju kariery, bogate życie towarzyskie.
Singlowe życie to swoboda podejmowania decyzji, możliwość skupienia się na własnych pasjach i celach, oraz szansa na budowanie relacji na własnych warunkach - np. z prostytutką ;)
Twoje pieniądze zawsze będą tylko Twoje, nikt Ci w nocy nie chrapie i nie pierdzi, łazienka nigdy nie jest zajęta a odpływ w prysznicu nigdy nie jest zapchany włosami. Możesz nie opuszczać klapy w kiblu, masz miejsce w szafkach, możesz wyjść z kumplami na piwo i wrócić po 3 dniach i nikt nie będzie wydzwaniał z pretensjami. Żadnych humorów, fochów, "domyśl się", żadnego rozwodu, podziału majątku i alimentów :)

Co do wymagań... każdy jakieś ma, wiele osób szuka idealnego partnera po to by go znaleźć i.... zmieniać na swoją modłę.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Popatrz na to z drugiej strony.... niezależność, możliwość rozwoju osobistego i rozwoju kariery, bogate życie towarzyskie.
Singlowe życie to swoboda podejmowania decyzji, możliwość skupienia się na własnych pasjach i celach, oraz szansa na budowanie relacji na własnych warunkach - np. z prostytutką ;)
Twoje pieniądze zawsze będą tylko Twoje, nikt Ci w nocy nie chrapie i nie pierdzi, łazienka nigdy nie jest zajęta a odpływ w prysznicu nigdy nie jest zapchany włosami. Możesz nie opuszczać klapy w kiblu, masz miejsce w szafkach, możesz wyjść z kumplami na piwo i wrócić po 3 dniach i nikt nie będzie wydzwaniał z pretensjami. Żadnych humorów, fochów, "domyśl się", żadnego rozwodu, podziału majątku i alimentów :)

Co do wymagań... każdy jakieś ma, wiele osób szuka idealnego partnera po to by go znaleźć i.... zmieniać na swoją modłę.
Ja bym tam chciał mieć np zajętą łazienkę czy aby ktoś chrapał, z miłości się wszystko wybaczy, ale jak nie mogę tego mieć to trudno to mi taka Pani musi wystarczyć aby żyć i z samotności nie zgłupieć.

Mężczyzna

Zenko

Podrywacz
Ja bym tam chciał mieć np zajętą łazienkę czy aby ktoś chrapał, z miłości się wszystko wybaczy, ale jak nie mogę tego mieć to trudno to mi taka Pani musi wystarczyć aby żyć i z samotności nie zgłupieć.
Większość chciałaby mieć, ale zjawisko wyparcia, motywacja wewnętrzna do bycia singlem, a przede wszystkim ignorancja powodują, że wielu userów pisze inaczej.
Ile to powstaje tematów o kobietach i mężczyznach. Faceci, jestem to się wypowiem, są w nich głupi podatni na manipulacje i prości jak budowa futerału na cep. Panie są w postach urokliwymi istotami, które z szacunku do siebie szukają na forum tylko ideałów, których w pierwszej kolejności analizują pod kątem inteligencji, równolegle mają konta na Tinderże bo dzielą przecież relacje z potencjalnym partnerem a przygodami seksualnymi. W obu przypadkach ich prezentacja siebie i wymagania są zgoła inne. Życie płynie forum żyje a my single i niczyje. Wystarczy wrzucić z kolejnego fajkowego konta wpis o wolności, poszydzić trochę z osób, które może w desperacji ale pragną mieć kogoś i mamy to. Nikt nie pójdzie pod prąd i nie napiszę prawdy, bo jak powiedział pewnie poeta że znienawidzonej Rosji człowiek najbardziej boi się ośmieszenia, zniesie wszystko, ale nie ośmieszenie. Dlatego patrzę na Was tkwiących w tej ułudzie i kłamstwie piszących te kocopoły, które prezentujecie niczym aksjomaty z perspektywy życiowego doświadczenia przeżytych dwudziestu paru lat i smutno mi, bo wiem, że tylko prawda Was wyzwoli.
Atencjusze i atencjuszki proszące w prywatnych wiadomościach o uwagę, publicznie harde/ hardzi na emocje, dlaczego, w obawie przed systemem oceny forumowego wyznacznika idealnego usera? To forum zdechło a jego jakość i resztki sensu zachowały się w prywatnych relacjach. Zmiana kont Wam nie pomoże zacznijcie inaczej, może tak pomogę Wam. Jestem..... Piszę dlatego bo jestem sam/ sama i nie jestem w stanie znaleźć kogoś ponieważ...... Jestem tak i taki, potrzebuje kogoś do wspólnie celebrowanej kawy, pójścia na spacer, może pomińcie kwestie połykania i kutasów po 20 cm.
Jestem smutny smutna, a przecież kiedyś czułam czułem że mogę wszystko, jednak chyba nie mam ten jednej części życiowej układanki, lubię to i to kocham to pragnę wspólnie to i to, tak będzie lepiej. Z większości postów zionie bowiem taka rozpacz, że treści jakie ich autor porusza są bez znaczenia, bo wiadomo o co chodzi.
Miłego dnia.
Nie odpisujcie i tak nie będę czytał.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
jestem sam/ sama i nie jestem w stanie znaleźć kogoś ponieważ......
...przecież to zawsze wina kobiet i ich wygórowanych wymagań, albo niskiego wzrostu 😂
Jestem tak i taki, potrzebuje kogoś do wspólnie celebrowanej kawy, pójścia na spacer, może pomińcie kwestie połykania i kutasów po 20 cm.
Jestem smutny smutna, a przecież kiedyś czułam czułem że mogę wszystko, jednak chyba nie mam ten jednej części życiowej układanki, lubię to i to kocham to pragnę wspólnie to i to, tak będzie lepiej.
Tylko to nie jest forum matrymonialne... większość osób tutaj nikogo nie szuka a jeśli szuka, to raczej nie do romantycznego związku, tylko do ruchania a najczęściej szuka kogoś do wirtualnego zwalenia konia pod otrzymane nudesy czy pikantną rozmowę.
Nie odpisujcie i tak nie będę czytał.
Super, trzymam za słowo, ale może ktoś inny zechce się odnieść więc ja będę czytała i może nawet odpiszę.