• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Jakiś czas temu zapowiedziałam, że będzie #projektTinder2025

Dzisiaj podzielę się z Wami wstępnymi spostrzeżeniami.

Na początek kilka faktów:
-mój wiek: 28 lat
-wzrost: 167 cm
-nałogi: brak

Czego szukam: stałego związku

Moje oczekiwania/wymagania:
-wzrost powyżej 185 cm (lubię nosić wysokie obcasy),
-zdrowa, umięśniona sylwetka (żadnych bebzonów),
-ładne, zdrowe zęby,
-gęste włosy (no niestety łysina i jakieś zakolaki od razu odpadają),
-CZYSTY I ZADBANY (ogolony w wiadomych miejscach, czyste paznokcie, pachnący dobrymi perfumami, ubierający się schludnie),
-umiejący tańczyć - konieczność,
-chętny na podróże,
-ustatkowany (dobra, stała praca),
-może być po przejściach ale nie chcę ruchaczy, którzy zaliczali laski dla sportu,
-mający ciekawe zainteresowania którymi może mnie zarazić,
-najlepiej, żeby mieszkał sam,
-bez dzieci (ja raczej nie planuję mieć),
-oczytany i władający poprawną polszczyzną - żeby nie było wstydu go znajomym przedstawić,
-brak problemów ze zdrowiem psychicznym,

pożądane cechy charakteru:
-inteligentny,
-z poczuciem humoru,
-czuły,
-opiekuńczy,
-męski ale wrażliwy kiedy trzeba,
-lubiący zwierzęta (mam kota)
-odpowiedzialny,
-towarzyski i otwarty,
-zaradny,

Cel:
-znalezienie najlepszego z najlepszych kandydatów na chłopa do związku.

Mam zamiar być najbardziej picky jak tylko się da, wybrzydzać, zwracać uwagę na wszystkie szczegóły, mieć ekstremalnie wysokie wymagania - bo mogę. Mój facet to ma być po prostu top of the top.

W następnym poście dam garść statystyk oraz opiszę niektóre smaczki, jakie mi się trafiły.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Eeee czyli, jednak wymagania są najważniejsze w tym wszystkim dla was dziewczyn, bo jest ich najwięcej i wzrost faceta,aby mu na stojąco loda robić, to już teraz wiem czego nie mogę żadnej znaleźć na stałe, pomimo, że cechy charakteru mam zgodne z tym co piszesz, wiek też, wzrost mam wyższy od Ciebie, ale to byłoby za trudne dla mi zrobić loda, bo byś klęknąć musiała (podkreślam hipotetycznie) czyli jednak dla was dziewczyn jednak kasa i dobre zarobki faceta (bo minimalne nie) się liczą a nie ważne kto jaki jest, a mi każda mówiła na speed dates, że niby się wnętrze liczy, nie, no szczerze, żal i dlatego zacząłem gardzić normalnymi kobietami, bo wymagania macie i kasy w nieskończenie wiele chcecie, ja już wolę moją Panią, bo nie ma takich wymagań, kasa jest określona, godzę się na to lub nie.

Wiedziałem, że taka normalna dziewczyna to jest skarbonka, studnia bez dna, ale kłamstwa nie znoszę, że niby takiej normalnej dziewczyna kasa się nie liczy a wnętrze faceta, na takich speed dates powinno być napisane jak tu, czego oczekuję konkretnie od faceta, że kasy to bym nie chodził, a nie kłamią pytając się ich czego oczekują a jak o kasę się pytałem to ,że niby nie.

Podsumowując potrzebujesz połączenia Gołoty, Ibisza i bankomatu na dworcu Centralnym, no to powodzenia, ciekawy jestem czy taki jeleń się trafi, na taką mikrą sarenkę ciekawy jestem, jeśli tak to oznacza, że świat zeszedł na psy.

P.S. Przypominam, że masz kota, to może on Ci lepiej dogodzi niż jakiś facet.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Dobrze mieć cel i wymagania w życiu. Twoje są dosyć wysokie choć nie najwyższe.

Zapomniałaś napisać co twój przyszły wybranek,dostałby od ciebie w zamian, bo pewnie też by chciał wiedzieć z kim ma doczynienia.

No i wagi nie dałaś a to też ważny aspekt,skoro kolega ma być umięśniony.
😉

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Dobrze mieć cel i wymagania w życiu. Twoje są dosyć wysokie choć nie najwyższe.

Zapomniałaś napisać co twój przyszły wybranek,dostałby od ciebie w zamian, bo pewnie też by chciał wiedzieć z kim ma doczynienia.

No i wagi nie dałaś a to też ważny aspekt,skoro kolega ma być umięśniony.
😉
A to mogą być jeszcze wyższe cele i wymagania? jprdl.

A co może dostać taki wybranek od niej w zamian? Długi, wyda kasę na pisanie wiadomości na Tinderze i nic z zamian nie będzie miał, nawet do ani jednego spotkania nie dojdzie na żywo.

Uuuuu ła ,ale z wagą żeś dojeb... podkreślając, mówiąc prawdę, że taki wybranek ma być umięśniony.

A kogo szuka? jak myślicie? (jeśli w ogóle naprawdę) pewnie nie wyględna dziewczyna szuka frajera, aby na nią zarabiał i nic nie robiła przy nim do końca życia, aby się ustawić, czyli przykład lenistwa i cwaniastwa się wyłania ,i aby się pracą nie zmęczyć. Już taka Pani na godzinkę jest bardziej pracowita, bo chociaż za pieniądze facetom szczęście daje, a tutaj w tym przypadku, za pieniądze będzie płacz i zgrzytanie zębów i nic w zamian, dlatego wolę już takie Panie, bo chociaż coś mam.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Ale czy te oczekiwania/wymagania muszą być spełnione łącznie, co do jednego? Bo u mnie było tak, że moje życie już mi pokazało, że mogę sobie mieć w głowie pewien obraz faceta, jakieś tam oczekiwania, wymagania, upodobania, preferencje, itd., a w pewnym momencie pojawia się ktoś, kto nie do końca wpisuje się w nakreślone przeze mnie ramy, ale i tak tracę głowę, bo ma w sobie takie cechy (czy to charakteru, czy też fizyczne), które moja "checklista" niby wykluczała, a jednak ostatecznie zadziałały jak magnes 😊

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
ja już wolę moją Panią, bo nie ma takich wymagań, kasa jest określona, godzę się na to lub nie.
Czy będzie jakiś temat, w którym nie będziesz wspominać o prostytutce do której chodzisz? A tak na marginesie, to chyba właśnie Ty dla tej swojej Lady jesteś bankomatem.

Wymagania mam wysokie żeby przypadkiem nie trafić na randce na takiego faceta jak Ty.

Dostałby najlepszą kobietę o jakiej tylko sobie marzył :)

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ale czy te oczekiwania/wymagania muszą być spełnione łącznie, co do jednego? Bo u mnie było tak, że moje życie już mi pokazało, że mogę sobie mieć w głowie pewien obraz faceta, jakieś tam oczekiwania, wymagania, upodobania, preferencje, itd., a w pewnym momencie pojawia się ktoś, kto nie do końca wpisuje się w nakreślone przeze mnie ramy, ale i tak tracę głowę, bo ma w sobie takie cechy (czy to charakteru, czy też fizyczne), które moja "checklista" niby wykluczała, a jednak ostatecznie zadziałały jak magnes 😊
Jak dziewczyna jest zasadnicza i nadęta to żadnych widełek nie ma w oczekiwaniach/wymaganiach i będzie uparcie stać przy swoim aż do śmierci w samotności, bo stwierdzi, że ma jeszcze czas i z byle kim nie chcę się wiązać.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Eeee czyli, jednak wymagania są najważniejsze w tym wszystkim dla was dziewczyn, bo jest ich najwięcej i wzrost faceta,aby mu na stojąco loda robić, to już teraz wiem czego nie mogę żadnej znaleźć na stałe, pomimo, że cechy charakteru mam zgodne z tym co piszesz, wiek też, wzrost mam wyższy od Ciebie, ale to byłoby za trudne dla mi zrobić loda, bo byś klęknąć musiała (podkreślam hipotetycznie) czyli jednak dla was dziewczyn jednak kasa i dobre zarobki faceta (bo minimalne nie) się liczą a nie ważne kto jaki jest, a mi każda mówiła na speed dates, że niby się wnętrze liczy, nie, no szczerze, żal i dlatego zacząłem gardzić normalnymi kobietami, bo wymagania macie i kasy w nieskończenie wiele chcecie, ja już wolę moją Panią, bo nie ma takich wymagań, kasa jest określona, godzę się na to lub nie.

Wiedziałem, że taka normalna dziewczyna to jest skarbonka, studnia bez dna, ale kłamstwa nie znoszę, że niby takiej normalnej dziewczyna kasa się nie liczy a wnętrze faceta, na takich speed dates powinno być napisane jak tu, czego oczekuję konkretnie od faceta, że kasy to bym nie chodził, a nie kłamią pytając się ich czego oczekują a jak o kasę się pytałem to ,że niby nie.

Podsumowując potrzebujesz połączenia Gołoty, Ibisza i bankomatu na dworcu Centralnym, no to powodzenia, ciekawy jestem czy taki jeleń się trafi, na taką mikrą sarenkę ciekawy jestem, jeśli tak to oznacza, że świat zeszedł na psy.

P.S. Przypominam, że masz kota, to może on Ci lepiej dogodzi niż jakiś facet.
Ale mówisz, że pasuje Ci czysty układ, a Nieśmiała właśnie pisze otwarcie czego oczekuje więc gra w otwarte karty. Nikogo nie kłamie. Właśnie takie powinny być opisy na tinderach i innych. Jak ktoś nie spełnia wymagań to niech nie marnuje jej i swojego czasu.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Czy będzie jakiś temat, w którym nie będziesz wspominać o prostytutce do której chodzisz? A tak na marginesie, to chyba właśnie Ty dla tej swojej Lady jesteś bankomatem.

Wymagania mam wysokie żeby przypadkiem nie trafić na randce na takiego faceta jak Ty.
Już wolę dla niej być bankomatem niż dla Ciebie, bo Tobie bym się nigdy się nie wypłacił. Skoro Cię to ruszyło, to znaczy, że takie Panie dla Ciebie tworzą konkurencję i że to co napisałem to prawda a prawda boi, co.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ale mówisz, że pasuje Ci czysty układ, a Nieśmiała właśnie pisze otwarcie czego oczekuje więc gra w otwarte karty. Nikogo nie kłamie. Właśnie takie powinny być opisy na tinderach i innych. Jak ktoś nie spełnia wymagań to niech nie marnuje jej i swojego czasu.
No tak, ale kto je spełnia, przecież to nie realne.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz

Ok ,miejmy nadzieję że tak będzie.
Ale tak jak Azizam wyżej napisała.
Trzeba mieć wymagania,ale na końcu życie i tak nas zaskoczy i okaże się że można się zakochać i być szczęśliwym z kimś kto nie spełnia wszystkich wymogów.
Bo nikt nie jest idealny i dlatego świat jest taki piękny.
😉

Życzę sukcesów Nieśmiała.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ok ,miejmy nadzieję że tak będzie.
Ale tak jak Azizam wyżej napisała.
Trzeba mieć wymagania,ale na końcu życie i tak nas zaskoczy i okaże się że można się zakochać i być szczęśliwym z kimś kto nie spełnia wszystkich wymogów.
😉

A daj se spokój, przecież i tak nie zrozumie, że nikt nie jest idealny jak sama się uważa za idealną. To ma w głowie nabitą dumę i jest bita w dumę i nic z tym nie zrobisz, nawet jakby atrakcyjna była i mózgu i myślenia nie wymienisz, bo o zmianach w mózgu nawet już nie mówię.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
😉

Dlatego mam dużo potencjalnych rzeczy, na które zwracam uwagę. Niektóre interesują mnie bardziej inne mniej. Ja o siebie dbam i tego samego wymagam od mojego potencjalnego partnera.

A daj se spokój, przecież i tak nie zrozumie, że nikt nie jest idealny jak sama się uważa za idealną. To ma w głowie nabitą dumę i jest bita w dumę i nic z tym nie zrobisz, nawet jakby atrakcyjna była i mózgu i myślenia nie wymienisz, bo o zmianach w mózgu nawet już nie mówię.
Właśnie takim poziomem wypowiedzi pokazujesz jakim jesteś człowiekiem. Faktycznie dobrze, że trafiłeś na swój target czyli do swojej pani.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Właśnie takim poziomem wypowiedzi pokazujesz jakim jesteś człowiekiem. Faktycznie dobrze, że trafiłeś na swój target czyli do swojej pani.
Oj, nawet nie wiesz jak dobrze, że trafiłem na swoją Panią, na pewno jest tysiąckroć lepsza od Ciebie, ale co Ty nadęty ideale możesz zrozumieć. Po prostu Hrabianka jesteś i żadnych kompromisów nie uznajesz, a kompromisy w związku na stałe są ważne, wiesz o tym? bo sądzę, że nie bardzo i jeśli nie będziesz na kompromisy chodzić, nawet jak się jeleń trafi, to z czasem się zlisi i ucieknie od Ciebie. Ja bym Cię nawet kijem nie tkną.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Oj, nawet nie wiesz jak dobrze, że trafiłem na swoją Panią, na pewno jest tysiąckroć lepsza od Ciebie, ale co Ty nadęty ideale możesz zrozumieć. Po prostu Hrabianka jesteś i żadnych kompromisów nie uznajesz, a kompromisy w związku na stałe są ważne, wiesz o tym? bo sądzę, że nie bardzo i jeśli nie będziesz na kompromisy chodzić, nawet jak się jeleń trafi, to z czasem się zlisi i ucieknie od Ciebie. Ja bym Cię nawet kijem nie tkną.
O kompromisach w związku będzie pouczał mnie facet, który w związku nigdy nie był, a pierwszy i jakikolwiek seks miał z prostytutką :) Podziękuję.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
O kompromisach w związku będzie pouczał mnie facet, który w związku nigdy nie był, a pierwszy i jakikolwiek seks miał z prostytutką :) Podziękuję.
Wiesz, całe życie widzę związki w swej rodzinie, kłótnie, wojny, nie dogadywania, fochy, także nie jedno widziałem i wnioski potrafię wyciągać, więc radziłbym się zastanowić nad tymi podziękowaniami, a Ty kogoś miałaś? A jeśli tak, to czemu teraz nie masz? skoro jesteś taka mądra.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Szkoda, że nie opisałas siebie @Nieśmiała tak dokładnie, jak wymagań wobec potencjalnego partnera. Może znalazłby się nawet tutaj :) Życzę powodzenia w poszukiwaniach!

@maxis mógłbyś przestać zaśmiecać każdy temat promowaniem prostytucji i wmawianiem ludziom, że to normalne?
A specjalnie nie opisywała siebie tak dokładnie aby potencjalnych jeleni nie odstraszać.

Ty nie wiem z choinki się urwałeś? z kosmosu przyleciałeś? (chociaż już Alf wiedział więcej niż Ty, a kosmitą był) skoro by to normalne nie było to by takich Pań nie było i by się nie ogłaszały, a jeśli takie są to musi być potrzeba/klienci co stanowią normalność, prawda? Nie wiem jak forum się znalazłeś skoro takich rzeczy nie wiesz, że takie Panie istnieją w ogóle na świecie. Gdzieś Ty był? przecież jest to najstarszy zawód świata. Ja Cię muszę takie rzeczy uświadamiać? Najpierw się zastanów 2 razy a potem pisz.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz
„Dostałby najlepszą kobietę, o jakiej tylko sobie marzył :)” – no jasne, prawdziwy skarb z bajki! Patrząc na to zdanie i ten „opis wymagań”, to brzmi jak klasyczna tinderowa księżniczka, która twierdzi, że „ma osobowość”, ale jedyne, co wnosi do relacji to swoje problemy psychiczne/emocjonalne i jeszcze najczęściej sporą nadwagę xD
O swoich zainteresowaniach też nic nie piszesz, choć domyślam się że jak w większości przypadków młodych Tinderowych lasek jest to TikTok i Instagram. Oczywiście będziesz pisać że uwielbiasz kinematografię i podróżowanie, ale w rzeczywistości okaże się to śleńczenie przed gównoserialem na Netflixie i wycieczke last minute all inclusive raz do roku w wakacje do Turcji albo Grecji xD A jak chodzi o typową Tinderówkę to jeszcze trzeba dorzucić oczekiwania tradycyjnych zachowań faceta (czyt. będzie sponsorem), a w zamian oczywiście nie otrzyma tradycyjnego traktowania bo ów księżniczka nie będzie żyła w jakimś patriarchalnym związku xD
Obym się mylił co do Twojej osoby (w myśl troski o potencjalnego twojego kawalera), ale ten post wieje takimi redflagami na kilometr.
Ja już dawno zrezygnowałem z tych aplikacji randkowych, bo ściek jaki tam się zrobił i festiwal spier#@!$ lasek pokroju o którym pisze sprawił że człowiek zaczynał mieć ambiwalentny stosunek do kobiet i budowania relacji.

A te całę listę wymagań i oczekiwań można o kant dupy potłuc jak sobie poukładasz w głowie i trafisz na partnera który będzie kompletną odwrotnością tej listy, a przy którym będziesz się zajebiście czuć. Tylko no właśnie - trzeba sobie poukładać najpierw w głowie.