• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
No nie wytrzymam, bo mnie nosi. To jest Pani Prostituta, patrzy zawsze dobrze bo jej płacisz, to jest jej praca. A tak to może Cię kiedyś odsunąć od siebie jak się zorientuje, że się zakochałeś.
Nie zorientuję się, nie daję po sobie tego poznać, tylko stwierdziła, że inny jestem.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie zorientuję się, nie daję po sobie tego poznać, tylko stwierdziła, że inny jestem.
Oczywiście, że się zorientuje, kobiety wyczuwają takie rzeczy na kilometr. Odetnij się i znajdź inną bo już traktujesz w swojej głowie prostytutkę jak swoją dziewczynę, a to dla Ciebie skończy się zapewne słabo.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Oczywiście, że się zorientuje, kobiety wyczuwają takie rzeczy na kilometr. Odetnij się i znajdź inną bo już traktujesz w swojej głowie prostytutkę jak swoją dziewczynę, a to dla Ciebie skończy się zapewne słabo.
nie psuj nam fabuły, czekam na dzieci

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Czym się tak strasznie przejmujesz?
Kojarzysz ten motyw jak jadą na siebie dwa rozpędzone pociągi, widzisz to w slow motion i wiele nie możesz tu zrobić, a wiesz, że zaraz się zderzą i będzie płacz?
To ja już to widzę u Ciebie, ale zamiast coś z tym zrobić to tylko przyspieszasz jeden z pociągów.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Zorientuje się xD Przecież ona ma codziennie kilku klientów, myślisz że laska nie pozna faceta, któremu zależy na czymś więcej? Jak uzna, że jej przeszkadzasz w biznesie, to bez żalu się z Tobą pożegna.
Dopóki będę jej płacił i będę jej stałym klientem, to chyba w jej biznesie nie będę przeszkadzał, wręcz przeciwnie, prawda?

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Kojarzysz ten motyw jak jadą na siebie dwa rozpędzone pociągi, widzisz to w slow motion i wiele nie możesz tu zrobić, a wiesz, że zaraz się zderzą i będzie płacz?
To ja już to widzę u Ciebie, ale zamiast coś z tym zrobić to tylko przyspieszasz jeden z pociągów.
No kojarzę ten motyw i co z tego jak skończę i tak bym marnie skończył, czy z nią czy bez niej, bez niej to już chciałem ze sobą skończyć z samotności a tak to przed swoim końcem chociaż przyjemności trochę zaznam i tak czekam na śmierć jak każdy, ważne jest co w życiu się przeżyję.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Jak ta mnie przestanie mnie przyjmować z jakiegoś tam powodu a inna będzie chciała, to tak wyobrażam, czemu pytasz?
Zawsze się może zdarzyć,że twoja Pani odejdzie z biznesu...o ile dobrze liczę to ma 27 lat...tym bardziej prawdopodobne że nie będzie tak pracować do emerytury...zawsze dobrze mieć plan B...

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Bo może lepiej jakbyś miał dwie czy kilka i je zmieniał?
E no nie, nie było by smaku, chcę poczuć po prostu na żywo jak to jest mieć dziewczynę na stałe, podkreślam poczuć a nie mieć, bo nie mogę mieć, to chociaż chcę to poczuć.