• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Problemy z rozbieraniem dziewczyny

Status
Zamknięty.

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Heh, widze że pomysłów jest wiele, a jakby tak któryś udałoby się wprowadzić w życie to wyobraźcie sobie ile za taki "wynalazek" możnaby sianka zainkasować...marzenia :p Bo powodzenie na pewno by miał. :)

Endrju

Nowicjusz
Szarka napisał:
Endrju napisał:
komornik2 napisał:
moze nalepiej gdyby wogule nie bylo stanikow :p

Przecież ja to przed chwilą napisałem....

tiaaa ... wtedy zabraklo by jędrnych , kształtnych piersi, i wszystkie wygladałybyśmy jak afrykanki, z piersiami pod pępek albo i po kolana - podoba Wam się ? :twisted:

O zgrozo! Nie przeżyłbym czegoś takiego :p No, czyli staniczki są potrzebne, trzeba tylko inne zapięcia wymyślić :p :D 8) :wink:

SETH

Podrywacz
A może staniczki jadalne :?: Możliwe, że już coś takiego wymyślono, bo słyszałem coś o tym :) Wtedy zamiast odpinać i ściągać, to by się taki staniczek zjadło :roll:

Albo z jakiegoś fajnego, cienkiego, łatwo rozrywalnego materiału. Wtedy niepotrzebne by było odpinanie biustonoszy, tylko rach-ciach i staniczek zerwany, a naszym oczom ukazują się pięknie piersiątka :wink:

Tylko, że wtedy kupa kasy na staniki by szła :cry:

gonia

Erotoman
SETH napisał:
A może staniczki jadalne :?: Możliwe, że już coś takiego wymyślono, bo słyszałem coś o tym :) Wtedy zamiast odpinać i ściągać, to by się taki staniczek zjadło :roll:

Albo z jakiegoś fajnego, cienkiego, łatwo rozrywalnego materiału. Wtedy niepotrzebne by było odpinanie biustonoszy, tylko rach-ciach i staniczek zerwany, a naszym oczom ukazują się pięknie piersiątka :wink:

Tylko, że wtedy kupa kasy na staniki by szła :cry:
tak tak sa takie :D

ted

Biegły Uwodziciel
Ojj z tym latwo zrywalnym staniczkiem nie glupi pomysl w sumie, bo czasami chce sie tak troszke ostrzej wtedy taki staniczek pasuje jak ulal :), zawsze mozna poprostu slabe zapiecie miec :wink:

Blancik87

Seks Praktykant
taaaaaaa

:shock:
hehe tyle hałasu o nic :lol:
temat tabu staniki :lol:
hehe staniki moga stanowic problem hehe ale jaka polewka jest dla paneni jak koles siłuje sie z jej stanikiem :lol: no było kilka juz takich akcji gdzy facet probował sie dobrac do mojego stanika a ja wybuchałam smiechem jak mu sie nie udawało :lol: facet miał wtedy bojowe zadanie i ja mu pomagałam miał nauczyc sie rozpinac stanik jedna reka :lol: wiem jestem podła ale przynajmniej juz kilku wyszkoliłam :D
chłopcy nie bojcie sie stanikow one sa waszymi sprzymezencami :lol: bo przeciez jak by nie stanik to niektore panienki nie miały by pieknych biustow 8) staniki jak narazie towazysza pania i beda im towarzyszyc wiec jak nie umiecie ich rozpinac to cwiczcie a jak nie chce wam sie czwiczyc to znajdzcie panienke jak z tego textu:
:arrow: Zniecierpliwiony facet zaczyna macac swoja dziewczyne po plecach ona zdziwiona pyta sie po chwili:
-czego szukasz
on odpowiada:
-cyckow
ona:
-przeciez sa z przodu
on:
-nie tam juz szukałem
:lol: i wtedy nie bedziecie nieli tego probemu ktory meczy facetow z pokolenia na pokolenie :lol:

ted

Biegły Uwodziciel
No coz nie wiedzialem ze az tak wielkim problemem moze byc rozpiecie stanika jedna reka, chociaz roznie to jak widac bywa.

Blancik87

Seks Praktykant
aaaaaha

hehe ja tam nie mam tego problemu :D ja mumiem jedna reka rozpiac sobie stnik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no w sumie nie wiem po co mi tam umiejetnosc ale coz hehe moge sie pochwalic ze umiem :lol: 8)

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Pytanie brzmi - jakiego typu masz zapięcie? Koleżanki wraz moją Dziewczyną w żartach zaczęły liczyć ilość zapięć. Wyszło 9. Moja używa tylko jednego z nich, którego za nic nie da się jedną ręką (Ona też nie umie). Chociaż raz w sklepie widziałem taki, który właściwie tylko i wyłącznie jedną ręką można sforsować.

Blancik87

Seks Praktykant
w sumie mam zpinany z przodu i z tyłu jednoczesnie kupiam taki dla mojego chłopaka hehe zeby nie musial sie meczyc :lol: ale taki zpinany z tyłu to z łatwoscia rozpinam jedna reka 8) :lol:
umiejetnosc nie potrzebna kobieta hehe ale nuczyłam sie tego jak kiedys pokazywałam mojemu byłemu jak łatwo rozpiac stanik jedan reka i sie nauczyłam wtedy :lol:

Status
Zamknięty.