• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Problemy z potencją po 40

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Też znam takie przypadki, gdzie facet woli gry komputerowe, a seks dla niego jest tzw. "odrobieniem pańszczyzny" Albo inny przypadek, gdzie facet jest typem pracoholika, a dom traktuje jako miejsce noclegowe.
Co by nie pisać, to wiek w przypadku facetów zawsze działa na niekorzyść. Można prowadzić zdrowy tryb życia, być aktywnym fizycznie, odżywiać się wg najlepszych przepisów dietetyków, a wieku i natury nikt nie oszuka.
I już wiadomo skąd tyle zwrotów akcji i rozwodów po 40-stce. Kobieta w tym czasie wchodzi w najlepszy wiek jeśli chodzi o doznania.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Z reguły chodzi o zachowania w życiu codziennym.
Często jest to całokształt. Brak ochoty na seks, brak wprowadzania jakiegokolwiek nastroju, seksownej bielizny.. Dzieje się tak często jak pojawiają się dzieci w związku, gdzie miłość w większości przechodzi na potomstwo, a facet staje się wówczas takim trochę piątym kołem u wozu. Później pojawia się menopauza, która też nie sprzyja. Wiadomo, że to są kwestie czysto indywidualne, ale często są kluczowymi.
Potwierdzam. Moja miała po drugim dziecku kilka lat taki kryzys. Trochę to tak wyglądało na zasadzie : masz już dwójkę dzieci to po co ci seks? no jak już nie wytrzymasz to wkładaj. Trochę trwało zanim zaczęła wogule słuchać co się do niej mówi i zastanowiła się nad tym jak ro,pierdla małżeństwo. Na szczęście dotarło i teraz może nie tak często jak bym chciał ale jest przynajmniej namiętnie, czasem dziko a czasem lekko perwersyjne. Oczywiście potrafi czasem walnąć takim tekstem, że pomimo ze planowaliśmy w ten dzień miły wieczór i na prawdę miałem ochotę to po jej zachowaniu myślę sobie " spierdalaj byle daleko bo mi wszystko przeszło"

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Potwierdzam. Moja miała po drugim dziecku kilka lat taki kryzys. Trochę to tak wyglądało na zasadzie : masz już dwójkę dzieci to po co ci seks? no jak już nie wytrzymasz to wkładaj. Trochę trwało zanim zaczęła wogule słuchać co się do niej mówi i zastanowiła się nad tym jak ro,pierdla małżeństwo. Na szczęście dotarło i teraz może nie tak często jak bym chciał ale jest przynajmniej namiętnie, czasem dziko a czasem lekko perwersyjne. Oczywiście potrafi czasem walnąć takim tekstem, że pomimo ze planowaliśmy w ten dzień miły wieczór i na prawdę miałem ochotę to po jej zachowaniu myślę sobie " spierdalaj byle daleko bo mi wszystko przeszło"
Lubię to forum a za takie szczere teksty jak ostatnie zdanie. Skłania do refleksji i pokazuje, nas kobiety, tak bezpośrednio.