• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Problemy z erekcją przy nowej dziewczynie

Mężczyzna

Ampertrefl

Cichy Podglądacz
Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek normalnie mi stawał bez żadnych tabletek przy masturbacji. Teraz jestem w błędnym kole bo bez tabletki stresuje się że mi nie wyjdzie i członek nie staje, już jestem tym zmęczony i nie wiem co mam robić powiedzieć jej o tym? Zrobić badania żeby wykluczyć choroby ? Czy zostawić ja w spokoju i zobaczyć czy wszystko wróci do normy ? Proszę o pomoc

Mężczyzna

aleks5001

Cichy Podglądacz
Jeśli sprzęt ci działa bez obecności dziewczyny to jesteś zdrowy a powodem jest stres spowodowany Twoim oczekiwaniem żeby wypaść jak najlepiej. Najsensowniejszym rozwiązaniem jest powiedzieć "że bardzo ci się podoba że bardzo Ci na niej zależy, i za każdym razem chcesz sprawić jej frajdę w łóżku" (oczywiście słowa dobierz takie jakich używasz i będą najlepiej pasować do Ciebie do was, to co napisałem to tylko przykład żebyś mógł uchwycić sens. Jakby co pisz w prywatnej wiadomości.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej. Nie czujesz się swobodnie, stresujesz się by stanąć na wysokości "zadania". Jeśli dziewczyna jest ogarnięta lub ma jakieś doświadczenie w tym temacie - zrozumie, jeśli powiesz jej wprost w czym problem. W jednym z wątków nawet pisałem, że nie uznaję ONS. To jest jeden z powodów - potrzeba trochę czasu by lepiej poznać drugą osobę, poczuć się przy niej swobodnie, wiedzieć, że Cię akceptuje takim jakim jesteś i stworzyć przyjemną intymną atmosferę. Wiele osób tego potrzebuje, wyjątkiem jak sądzę są osoby, które poznają się tylko dla "maszynowego" seksu, niepołączonego z emocjami.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
A od czego jest gra wstępna??? W końcu dziewczynie też powinno zależeć, żeby było miło. Odblokujesz się, a dalej samo pójdzie. Najwazniejsze to nie myslec o tym, czy stanie, czy nie