• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Problemy z erekcją od kilku miesięcy

Mężczyzna

chelon

Cichy Podglądacz
Od kilku miesięcy mam problemy z erekcją. I ten zanik erekcji mnie bardzo martwi bo zdrowo się odżywiam, nie biorę obecnie żadnych leków które mogłyby obniżać libido i erekcję. Jedynie leki na wysokie ciśnienie ale zorientowałem sie i nie maja one wpływu na stan erekcji.

Czekać na to co będzie? Bo nie za bardzo chcę brać viagrę.

Mężczyzna

stary62

Podrywacz
Od kilku miesięcy mam problemy z erekcją. I ten zanik erekcji mnie bardzo martwi bo zdrowo się odżywiam, nie biorę obecnie żadnych leków które mogłyby obniżać libido i erekcję. Jedynie leki na wysokie ciśnienie ale zorientowałem sie i nie maja one wpływu na stan erekcji.

Ile masz lat

Kobieta

kaami

Podrywacz
Warto udać się do urologa lub seksuologa, a nie pytać na forum. Powody mogą być różne i najlepiej zacząć od konsultacji z lekarzem i badań.

Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz

Jak bierzesz leki na ciśnienie to może jednak coś nie tak z serduchem - ono będzie bardzo często w pierwszej kolejności dawało znać z potencją, więc warto by się wybrać do kardiologa jakieś EKG zrobić, a najlepiej Holtera 24h.
Zrób sobie poziomy TSH, testosteronu, glukozy, lipidogram.
No i trzeba zadać sobie pytania - jak z wagą? Ma ruch czy raczej siedzący tryb zycia? Co jadasz? Jak kondycja psychiczna? Masz jakieś stresy w życiu ostatnio?

Jak te rzeczy odhaczysz to wtedy faktycznie urolog/seksuolog i szukanie źródła problemu gdzieś głębiej