• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Problemy z erekcją co robić?

Mężczyzna

beros

Cichy Podglądacz
Witam mam 24 lata i nigdy wcześniej nie miałem problemów z erekcją. Wcześniej dużo się masturbowalem (kilka razy dziennie), lecz nie miało to dużego wpływu na stosunek. Od jakiegoś miesiąca nie mam w ogóle ochoty na seks, nawet na masturbacje. Penis podczas stosunku stoi max 30 sec I opada. Podczas masturbacji jest ok. Poranne wzwody są. Pytam ponieważ moja partnerka ma strasznie duże libido, a ja nie potrafię jej zaspokoić i nie wiem co mam robić. Biorę zeń szen koreański, ale wcale nie pomaga. Co robić?

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Na taki stan spraw ma wpływ wiele czynników. Proponuję zacząć od lekarza. U mnie w pracy poziom stresu był tak duży, że ludzie po kilka miesięcy nie mieli ochoty na seks. Zacznij od zdobycia wiedzy na ten temat.

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
To fakt, stres zniechęca. Może też być przy nadużywaniu alkoholu, chociaż na kacu miałem rekordowo długie bzykanie. Spróbuj tabletek po których konar płonie, tylko ostrożnie. Mnie po nich bardzo boli głowa, ale stoi jak maszt na flagę. Lekarz to też dobre rozwiązanie.

Mężczyzna

sebastian 1970

Cichy Podglądacz
Zacznij od zdobycia wiedzy ,ale naukowej poważnej wiedzy , rozwiązania same się znajdą ,przyczyn jest mnóstwo musisz troszeczkę zawęzić listę ,,podejrzanych,, lekarza odwiedż dopiero jak będziesz zorientowany w temacie zaburzeń erekcji chociaż troszeczkę , wystarszy stres brak snu zła dieta i tracisz ochotę to normalne a nie choroba ,nie myśl że sildenafil czy tadalafil zawsze pomoże bo tak nie jest .

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Pierwsze co, to trzeba obniżyć stres. Facet zestresowany nie jest zdolny nic podziałać. Tabletka tu nic nie da. Zastanów się, co stresuje cie najbardziej. Poza stresem, druga rzecz, która szybko hamuje libido to np. anaboliki...