gonia napisał:Włosy łonowe to dodatkowa ochrona delikatnych z natury narządów rozrodczych. Ich rolę ochronną w czasach współczesnych w pewnym sensie przejęły majtki. Zadaniem włosów jest zatrzymać na sobie wszelkie niepożądane drobnoustroje. Rzeczywiście, zatrzymują się one na owłosieniu łonowym i... pod wpływem powietrza rozkładają się. Powoduje to wydzielanie nieprzyjemnego zapachu, zwłaszcza latem, gdy obficiej się pocisz.
Jeśli chcesz golić włosy łonowe, rób to. Zwłaszcza gdy w ten sposób poczujesz się bardziej zadbana i higieniczna. Jeśli jednak po depilacji pojawią się zaczerwienienia, zrezygnuj z golenia. Nie drap tych miejsc, gdyż może się to skończyć infekcją.
no na pewno jak strzyzesz masznkO to sO bujniejszetadeo napisał:Ja przycinam wlosy maszynko do strzyzenia, bo jak so za dlugie to sie owijajo na zoledziu. Odkiedy przycinam to zauwazylem ze te co odrosly so bujniejsze ..
Słonko11 napisał:Ja tam wolę mężczyzn z bujną czupryną, tam gdzie powinna ona występowac. Nietoleruje golenia pach, klatki, nóg, orzeszków a nawet pleców u mężczyzn
Szarka napisał:Słonko11 napisał:Ja tam wolę mężczyzn z bujną czupryną, tam gdzie powinna ona występowac. Nietoleruje golenia pach, klatki, nóg, orzeszków a nawet pleców u mężczyzn
mam identycznie, musze wiedzieć, że facet to facet, a nie ogolona baletica :twisted:
paputek napisał:Szarka napisał:Słonko11 napisał:Ja tam wolę mężczyzn z bujną czupryną, tam gdzie powinna ona występowac. Nietoleruje golenia pach, klatki, nóg, orzeszków a nawet pleców u mężczyzn
mam identycznie, musze wiedzieć, że facet to facet, a nie ogolona baletica :twisted:
przynajmniej 2 normalne kobiety :roll:
depilacja - stanowcze nie, nie wazne gdzie i jak -,- chyba ze faktycznie przeszkadza to nam bardzo albo naszej partnerce ale wtedy poprostu najlepiej isc do kosmetyczki a nie je porpostu golić.. zaczną odrastać twardsze, mocniejsze, i coraz szybciej.
jeżeli usuwać owłosienie, to tylko wyrywając.
nie uwazam sie za nienormalna bo lubie ogolone jajka