Heh, to fakt, że stojąc za barem bardzo często czuję się jak ksiądz podczas spowiedzi
Na poziom erekcji i długość stosunku chyba najskuteczniejsze (a przynajmniej najszybciej działające) okażą się tabletki. Staraj się omijać środki z niepewnych źródeł, czyli takie, które są dostępne na bazarach. Pominę też środki dostępne na receptę, gdyż, z tego co mówiłeś wizyta u lekarza nie jest dla ciebie komfortowym rozwiązaniem – doskonale rozumiem. Zresztą, takie preparaty są ponoć drogie, a i ich skuteczność zwykle pozostawia wiele do życzenia. Za to dobre okazują się ziołowe suplementy diety mające wpływ na poziom erekcji – o ile pochodzą z pewnego źródła. Uwierz, że można po nich nie tylko dalej i jeszcze lepiej żyć
Powiem ci tak w tajemnicy
że sam spróbowałem dwóch takich suplementów. Jeden już parę lat temu, w ramach eksperymentu. Nazwy nie pamiętam, ale nie masz czego żałować – średnia była jego pomoc. Drugi stosuję już od miesiąca – Maximus Forte. Pamiętaj jednak, że bez odpowiednich umiejętności być może nie zmieni on tyle w twoim życiu seksualnym co u mnie. Mam teraz naprawdę długie, namiętne i częste stosunki i długo utrzymującą się erekcję. Mam pełną gotowość do działania