• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Problem z erekcją w wieku 18 lat

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Mam 18 lat i od jakoś ponad tygodnia nie mogę uzyskać pełnej erekcji nawet, gdy na łóżku leży naga dziewczyna wyginająca się w łuk... Wcześniej nie było problemów, przyszło to teraz nagle, nie moge uzyskac pełnej erekcji, baa postawić go do połowy to problem... Nie wiem co mam robić... Porannych erekcji też brak... Iść do seksuologa? Brać tabletki na potencje?? Help :/

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Mam 18 lat i od jakoś ponad tygodnia nie mogę uzyskać pełnej erekcji nawet, gdy na łóżku leży naga dziewczyna wyginająca się w łuk... Wcześniej nie było problemów, przyszło to teraz nagle, nie moge uzyskac pełnej erekcji, baa postawić go do połowy to problem... Nie wiem co mam robić... Porannych erekcji też brak... Iść do seksuologa? Brać tabletki na potencje?? Help :/
Ożeniłeś się mając trzy 3 lata (trzy):unsure:

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Problem jest rozumiem od tygodnia, tak? Jesli tak to jeszcze nie ma powodu do stresu bo na razie to zbyt krótki czas aby myśleć o ewentualnej chorobie. Zaburzenia erekcji mogą miec podłoże zarówno psychogenne jak również i organiczne. Polecam ograniczyć masturbacje bo może być onna czynnikiem powodującym problem z erekcją. Jeśli chodzi o tabletki to również mozna spróbowac ale te z L argininą a nie z sildenafilem.

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Czyli warto będzie na początek spróbować z tabletkami tak? Bo myślałem nad wizytą u seksuologa, bo warto jednak jak najwczesniej rozwiązywać problemy... Tymbardziej ze ten jest bardzo nie na miejscu, a ja jestem nimfomanem noi cóż... Po tym można wywnioskować czemu... Im szybciej to wróci do normy tym lepiej, bo to stało się nagle z dnia na dzień... Ot tak sobie -_